InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Čarodějnické odpoledne

    Čtvrtek 25.4 15:00 - Jihočeská vědecká knihovna - pobočka Na Sadech, České Budějovice

  • Tvořivý rok – gravírování

    Čtvrtek 25.4 16:00 - Jihočeská vědecká knihovna - pobočka Čtyři Dvory, Emy Destinové 46, České Budějovice

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Incident kvůli předjíždění. Agresivní posádka vozidla napadla řidiče dodávky, policie žádá o pomoc

NĚMĚTICE – K napadení řidiče dodávky Iveco došlo dnes po půl sedmé ráno v Něměticích na Strakonicku. Na svědomí ho měla trojice mužů. Po napadení útočníci odjeli v červené Škodě Fabia nezjištěné registrační značky ve směru na Čestice – Vacov. „Napadení předcházel incident při vzájemném předjíždění vozidel ve směru od Strakonic na Strunkovice nad Volyňkou na silnici I/4, kdy měla fabia vybržďovat vůz Iveco,“ popsala policejní mluvčí Jaromíra Nováková.

 

Policie žádá všechny řidiče, kteří projížděli v úterý 5. ledna v době od 06.10 do 06.30 hodin po pozemní komunikaci I/4 ve směru od Strakonic na Strunkovice nad Volyňkou a dále na Němětice (Vacov) a mohou poskytnout k vozidlu Škoda Fabia červené barvy jakékoli informace, zejména k registrační značce vozidla, aby kontaktovali Policii ČR, obvodní oddělení Volyně (telefony 735 781 189 a 974 237 740). „Pomoci mohou především řidiči, kteří mají ve vozidle umístěnou kameru, která mohla zachytit jízdu obou vozidel," doplnila Jaromíra Nováková.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace