Na prahu zmien 109: Stanislav Blaha

Stanislav Blaha – učitel, publicista a šéfredaktor Outsider Media

 

Stanislav Blaha si bude v rozhovoru s bývalým policejním prezidentem a předsedou Asociace nezávislých médií Stanislavem Novotným povídat o svobodě slova, současné novinařině, stavu středního školství i zemědělství. V rozhovoru nebude chybět ani bilance jedenatřiceti polistopadových let.

Natočeno pro Slobodný vysielač

3.5 6 hlasy
Hodnocení článku
Platby

Líbil se vám článek?
Přispějte, prosím, redakci OM na č. ú. 2900618307/2010, nebo přes následující QR kódy.

QR platba 50 Kč

QR platba 50 Kč

QR platba 100 Kč

QR platba 100 Kč

Odebírat
Upozornit na
7 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Feedbacks
View all comments
Irena
5. 1. 2021 17:33

Fascinuje mne, jak se na začátku řekne, že jsme podřadná kolonie a potom se celým pořadem táhne takový upřímný údiv, proč že je u nás všechno postavené na hlavu :-) No právě proto, protože si fakticky nevládneme, takže jsme na tom jako ta půda, ze které kapou peníze a pana majitele moc netrápí, co z ní na konci zbude. Třeba má právě v plánu, až na ní nepokvete už ani kytička, udělat z ní další betonovou plochu a vytřískat peníze za stavební pozemek…

fajt
5. 1. 2021 19:04

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/mame-tu-virovy-protektorat-hrimal-landa-ve-snemovne-babis-nesouhlasi-136102#dop_ab_variant=0&dop_req_id=hCZee7qVqyx-202101051837&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&source=hp&seq_no=3&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz – lumen dělá salonní potlach – to je hrozný sr…. , jestli je tohle ho… jediným výsledkem české song podzemky, pak jsou i takový Klus a Krajčo majstři komediantské recese, kteru ale oni ( v zájmu své kapsy) myslí vážně ( tedy do dalšího převratu). ..)

Martin (už bez taky m)
5. 1. 2021 23:16

Níže ke „svobodě“ slova: a o skutečnému novináři- a skutečném hrdinovi titulek odkazovaného článku je možná trochu zavádějící- neb právní bitva pokračuje-ale skutečně je lepší zprávou!!
Alena Krempaská: Julian Assange je po rokoch na slobode

http://casopisargument.cz/?p=33507

fajt
6. 1. 2021 7:52

https://www.vesmiru.cz/proc-se-evolucni-teorie-hrouti-je-teorie-evoluce-omyl/?fbclid=IwAR26Qpo8EGeztOyRJ7I6nivjyStd9Mu7-JZzEzS5binGFPYNgItq9wv7_3o – korporátní fašismus snese všechno, a když pandemie může být mega příležitost pro nejhorší z nejhorších, tak proč šetřit opičáka na jiných úrovních, proč neudělat další zatěžkávací zkoušku pro už tak poškozený mozek všemi falešnými civilizacemi, které si opičák už nepamatuje a nikdy si na ně nevzpomene. ..)

Gatta
Gatta
Reply to  fajt
6. 1. 2021 8:15

Tak z čeho tedy pocházímé ?

Machiavelli, Darwin, Marx … kolik úsilí už bylo věnováno na jejich popření a zesměšnění. Proc asi ?

fajt
Reply to  Gatta
6. 1. 2021 9:06

těžko říci … ale věda nám s tím nepomůže, dala se totiž na cestu prostituce. ..)

PPK
PPK
Reply to  fajt
6. 1. 2021 12:31

Ano, někteří méně schopní tak zvaní vědci se opravdu už dali na čistou prostituci a jen slouží přáním panstva. No a někteří další epigoni vědy, co jsou ve vědě jinak neviditelní, si ve snaze se zviditelnit, vymýšlí teorie představ a říkají tomu Teorie pravdy. A přitom postačí zvolit dvě možnosti. Buď pokorně přiznat, že existuje i něco, co ani oni nevědí, anebo aby zodpověděli logickou otázku dítěte: Pokud svět stvořil nějaký bůh, tak kdo a z čeho předtím vytvořil toho boha?