Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mladá zpěvačka Nelly Řehořová (19) je známá nejen z koncertních pódií, ale také z divadelního jeviště. Kvůli vládním restrikcím svou profesi už několik měsíců nemůže naplno vykonávat a v muzikálech Kvítek mandragory nebo Kocour v botách si již nějakou dobu nezahrála. Rozhodla se tak zabrousit do jiného oboru a vyzkoušela si roli modelky. Před Vánocemi stihla nafotit se svou starší sestrou Terezou krásné fotografie.

„Chtěla jsem si letos doma Vánoce užít s rodinou bez focení a přemýšlení o tom, co budu sdílet, a zároveň jsem nechtěla zklamat fanoušky, abych se odmlčela úplně, tak jsem využila krásných fotografií od Kateřiny Novákové,“ řekla Super.cz Nelly. Na vánočních fotografiích pózuje i se svou sestrou.

Letošní svátky si Nelly užila v poklidu doma s rodinou a prozradila, že si těsně před zavřením vleků stihla vyjet na hory zalyžovat. Příchod nového roku trávila doma, má alespoň více času na skládání a připravování nových písniček. Nyní se chystá natáčet klip k písničce Vlci, která měla velký úspěch v loňském roce na tour Málo se známe, kde Nelly jezdila jako předskokanka Ewy Farné.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám