Bohužel to zpěvačka nemá poslední dobou lehké. „Už je to dlouhé, cítím se opuštěná. Krátce jsem viděla rodinu na Vánoce, ale bojí se, aby mě nenakazili. Syn se taky jen staví a hned odchází,“ postěžovala si Simonová, které se na podzim narodila první prapravnučka. Ráda by ji vídala častěji, ale zatím to kvůli koronaviru nejde.

Skoro jí tak prý bylo lépe v nemocnici, když byla na několika měsíčních rehabilitačních pobytech po operaci zlomené kůstky v kyčli. „Upadla jsem v dubnu a domů se vrátila až po půlce září. Takže jsem tu dobu trávila mezi zdravotníky a dalšími pacienty. Teď jsem pořád sama, nemůžu se ani sejít s Pepíkem Zímou. Snažím se být stále pozitivní, ale je to hodně těžké,“ prozrazuje Yvetta s tím, že vzhledem k věku by ráda využila každý den, který jí byl dopřán.

VIDEO: Yvetta Simonová: Chci vyretušovat své fotografie!

Video
Video se připravuje ...

Yvetta Simonová: Chci vyretušovat své fotografie! David Turek, Aleš Brunclík

Bohužel to zatím nejde. Chybí jí také vystupování a na naději, že se třeba za pár měsíců přece jen bude moci vrátit na jeviště, se upíná vší silou. Poslední roky vystupovala hlavně s Milanem Drobným (76). „S Yvettou si stále voláme. Agentura mi ještě přes všechny problémy funguje. Jen čekám, až se to zase povolí. Lidi stále píšou, taky si chtějí už někam vyjít,“ prozradil pro Aha! zpěvák Drobný.

Menší útěchou příznivcům Yvetty Simonové může být repríza pořadu, v němž vystupovala. Na ČT3 si tak v neděli 10. ledna ve 20.05 hodin všichni můžeme připomenout pořad z roku 2004 k šedesátinám Drobného s názvem Milane, Milane, ať se ti nic nestane. Dále se tam objeví také Karel Gott (†80), Jiří Suchý (89), Jiří Krampol (82), ale i velká řada dalších umělců.

VIDEO: Yvetta Simonová: Pouštím si vzkaz, který mi Gott nahrál, a je mi smutno

Video
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

Yvetta Simonová: Pouštím si vzkaz, který mi Gott nahrál, a je mi smutno Petr Macek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
46 fotografií