Viděl jste, pane?
Ilustrační foto: pixabay.com

Viděl jste, pane?

5. 1. 2021

Když jsem si šla, ozdobená rouškou, koupit opět něco jídla, protože i lednice vypadala hladově, zaslechla jsem, jak se baví dva pánové středního věku:
"Pane Mastný, všimnul jste si, jaké mají ženy krásné oči?"
"Pane Vraný, já se jim dívám jenom na ty roušky a některé jsou opravdu pěkné a dokonce vtipné. A říkáte, že oči? Tak to se jim budu muset do těch očí zahledět".

Po tomto nechtěně vyslechnutém rozhovoru jsem si uvědomila, že v této době jsou oči u žen to nejdůležitější k vidění. Musíme se vykašlat na nějakou rtěnku, nebo mejkap, to vidět není, ale oči, ty vidět opravdu jsou a je třeba si je zdůrazňovat, aby nám co nejvíce vynikly. Ona ta rouškomóda má také něco do sebe. Schová všechny nesrovnalosti obličeje, jako jsou vrásky, pihy, bradavice na nose nebo na tváři, špičatou bradu, předkus i zákus, ošklivé zuby, velký nos a ještě mnohé další nepěkné  vady. Ale oči? Oči mohou být krásné. Ještě, že má u nás Drogerie otevřeno. Zakoupila jsem několik řasenek, nesmyvatelné, na zvětšení řas až do neuvěřitelné velikosti atd.

Jsem spokojená. Naučila jsem se oči tak zvýrazňovat, že byste určitě žasly a okolojdoucí mužové snad budou žasnout také, pokud se jim pohled nezastaví jen na mé roušce. To musíme  změnit a udělat z těch očí ctnost. No, jsme přece ženy vynalézavé.

Můj příběh
Hodnocení:
(5 b. / 21 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.