Ještě jsi tenistka? ptají se Italové. Jejich nejlepší hráčka provokuje modelingem

mih mih
6. 1. 2021 12:46
Žebříčkově nemá momentálně italský tenis lepší hráčku. Přesto byste momentálně ze sociálních sítí Camily Giorgiové nepoznali, že se na kurtech ohání raketou. Přes svátky totiž vyslala do světa fotografie, na kterých spíš vypadá jako profesionální modelka.

S odchodem Roberty Vinciové a se slábnoucí formou dopingové hříšnice Sary Erraniové nemá italský tenis v absolutní špičce žádnou výraznější tvář. Reprezentační jedničkou je tedy devětadvacetiletá Giorgiová, momentálně 76. tenistka světa.

Ta vedle toho, že je pověstná svižnou hrou, která jí před dvěma lety vynesla například čtvrtfinále Wimbledonu, vyhrává i žebříčky nejkrásnějších sportovkyň.

Nejspíš také proto se nebála na Instagramu zveřejnit sérii glamour fotografií, kde její tělo halí jen prádlo. "Znamená to, že s tvojí tenisovou kariérou je konec?" Tak zní nejčastější otázka v komentářích pod příspěvkem. 

Rýpavých komentářů fanoušku si všimla i italská média. "Giorgiová fotkami ve spodním prádle rozpoutala šílenství," píše italský web oasport.it. 

Italský tenisový reportér Stefano Cagelli se ale krajanky zastal. "Nechte si ten přehnaný moralismus, každý si může se svým životem dělat, co chce," napsal na portálu TennisFever.

Jisté je, že Giorgiová zatím vstup do nové tenisové sezony odkládá. Měla by se představit až v únoru na australské šňůře. 

 

Právě se děje

Další zprávy