Hlavní obsah

Pluh zachytil na Prachaticku ženu vystupující z auta, na místě zemřela

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Prachatice

Desítky nehod musela od ranních hodin řešit policie na jihu Čech. Nejtragičtější se stala na Prachaticku, kde ženu při vystupování z auta zachytil sněžný pluh. Těžkým zraněním podlehla.

Foto: Pascal Rossignol, Reuters

Ilustrační foto

Článek

„Na Prachaticku zemřela řidička vozu Opel. Po vystoupení z auta ji pravděpodobně zachytil projíždějící traktor s pluhem. Okolnosti této tragické nehody jsou v šetření policistů,“ uvedl mluvčí policie Jiří Matzner.

Česko zasype sníh, varovali meteorologové

Počasí

Podle něj policisté jen do třetí hodiny odpoledne řešili v kraji na 70 dopravních nehod. Vážná nehoda se stala na Jindřichohradecku, kde řidič autobusu narazil do stromu, zranil se on i jedna cestující.

V převráceném mercedesu na Kolínsku zemřel 17letý řidič

Krimi

Policisté řešili také dvě železniční nehody. U Kubovy Hutě řidič auta na zasněžené vozovce včas nedobrzdil před železničním přejezdem a vjel před osobní vlak. Cestujícím ve vlaku se nic nestalo, řidič osobního vozu byl převezen do nemocnice.

Foto: Policie ČR

Jedna ze železničních nehod na jihu Čech

„Druhá nehoda se stala u Chrobol, vozidlo značky Seat Leon bylo vlakem odhozeno, nehoda se obešla bez zranění,“ konstatoval Matzner.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám