6. ledna 2021 • 18:57

Bizarní snaha o přestup, na trénink v dresu rivala: Moje hlava byla jinde

Autor: pav
Vstoupit do diskuse
3
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jak si vynutit přestup? Co třeba změnou šatníku? Takovou metodu zvolil kamerunský útočník Didier Lamkel Zé, který se netají tím, že by rád z belgických Antverp odešel do řeckého Panathinaikosu. Současný zaměstnavatel ho nechtěl pustit, tak jej vyprovokoval tím, že na trénink přišel v dresu rivala.



Lamkel Zé se na přelomu roku dozvěděl, že o něj má zájem Panathinaikos, ve kterém by se znovu potkal s oblíbeným koučem Láslzem Bölönim. Ten jej předtím vedl právě v Antverpách. Aby zajistil, že ho belgický klub bude chtít uvolnit, rozhodl se ho trochu podráždit.

Na trénink tak dorazil v dresu bruselského Anderlechtu, velkého rivala svého klubu. Situace dokonce došla tak daleko, že mu ochranka zabránila ve vstupu do tréninkového areálu. Na Instagramu pak Lamkel Zé „vyhrožoval“, že příště přijde v dresu lokálního rivala, Beerschotu.

Didier Lamkel Zé si chtěl vynutit přestup navlečením dresu rivala
Didier Lamkel Zé si chtěl vynutit přestup navlečením dresu rivala

Místo další promenády v novém dresu ale přišlo velké usmíření. 24letý útočník se ve středu skrze sociální sítě Antverp vyjádřil ke svému extempore. „Chtěl bych se omluvit klubu a fanouškům Antverp, protože jsou úžasní a skvělí. Reagoval jsem takhle, protože má hlava byla někde úplně mimo. Není to pro mě jednoduché. Chci se za to skutečně moc omluvit,“ řekl.

Situace se tak, alespoň na nějakou dobu, uklidnila. Lamkel Zé dal svým kouskem vzpomenout na další hráče, kteří si chtěli transfer vydupat. Snad úplně nejdál zašel nigerijský útočník Peter Odemwingie, který chtěl v roce 2013 v poslední den přestupového období odejít z West Bromwiche do Queens Park Rangers. Tak nasedl do auta a odjel k jejich stadionu. Ani tahle taktika ale nefungovala...

Vstoupit do diskuse
3

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud