Rozloučení

6.1.2021 18:00 PhDr. Zbyněk Zlinský

Rozloučení

Člověk míní, šéfové mění. Jen krátce jsem přežil nástup roku 2021, když jsem byl dnes svým nadřízeným požádán, abych se do 31. března zdržel výkonu své funkce v redakci internetového magazínu VLAKY.NET. Příčiny i původce svého „postavení mimo službu“ znám velice dobře, ale nepovažuji za prospěšné je ve veřejném prostoru identifikovat. Je však mou povinností seznámit vás s praktickými dopady onoho rozhodnutí, především pro reportéry a další přispěvatele.

Pokud jste mi své reportáže a další příspěvky už poslali a ještě nedostali odpověď s jejich adresou před zveřejněním, nemusíte se (alespoň upřímně věřím) bát, že by se ztratily – předal jsem je redakci, aby se můj nástupce postaral o další. Pokud máte podklady, které jste mi hodlali nabídnout, pošlete je prosím na adresu info@vlaky.net, kde (snad) v koši neskončí. V případě, že budete potřebovat poradit nebo se mi s něčím svěřit, neváhejte a učiňte tak prostřednictvím kontaktů, uvedených v mém profilu. Neumírám, neodcházím, jen se (nedobrovolně) stahuji do pozadí.

Zítra vyjde poslední reportáž, kterou jsem editoval, ale bohužel už asi ne obvyklé příspěvky v sekci Deje sa, resp. Dopravné správy, protože svých redakčních aktivit mám zanechat právě dnes. Zda bude někdo doplňovat archiv časopisu ŽSR Železničný semafor, to nevím.

Mějte se vespolek co nejlépe a doufejte se mnou, že  náš magazín bude nadále vycházet a (jak si někteří myslí a přejí) v mé nepořítomnosti vzkvétat lépe a radostněji.

Váš Zbyněk