Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Luxusní mercedes, který boural v Kolíně, půjčil chlapcům (15 a †17) příbuzný? Řidič nepřežil, spolujezdec skončil v nemocnici

Autor: rc, dm, shp - 
6. ledna 2021
21:43

Tragická nehoda se stala v úterý v podvečer v Kolíně. Havarovalo tam vozidlo značky Mercedes Benz, které skončilo na střeše! Vozidlo řídil nezletilý řidič, který zůstal zaklíněný uvnitř a nehodu bohužel nepřežil. Spolujezdec, který rovněž nebyl plnoletý, skončil v nemocnici. Údajně se jednalo o bratry, kterým bylo jen 15 a 17 let. Vozidlo jim prý půjčil příbuzný!

K velkému neštěstí došlo v kolínské městské části Sendražice. Havaroval tam luxusní Mercedes Benz. Podle předběžných informací řidič vozidla patrně nezvládl levotočivou zatáčku před kruhovým objezdem. Narazil do mostku, který ho katapultoval, a skončil na střeše. Vůz podle všeho letěl vzduchem až šedesát metrů! Podle zjištění Blesku se uvnitř nacházeli dva mladíci ve věku 15 a 17 let. Jak uvedl Deník, řídil starší z chlapců. TV Nova uvedla, že vůz měl chlapcům půjčit příbuzný s tím, že ho odvezou do myčky. Mladší z dětí má podle Novy zlomenou nohu.

„Nehodu nám oznámili ze záchranky v 17:50 v Osecké ulici Sendražice na kruhovém objezdu,“ uvedla pro Blesk mluvčí policie Monika Schindlová, která zároveň dodala, že neštěstí mělo bohužel tragické následky. „Řidič byl zaklíněn, později se ukázalo, že je bez známek života. Těžké zranění utrpěl jeho spolujezdec. Příčiny nehody jsou v šetření,“ dodala mluvčí.

Informace o tragédii potvrdila i středočeská záchranná služba. „Jedna nezletilá osoba utrpěla zranění neslučitelná se životem a druhá nezletilá osoba utrpěla středně těžká poranění a po nezbytné péči byla pozemní cestou převezena do motolské nemocnice,“ uvedla pro Blesk mluvčí záchranářů Petra Effenbergerová. Zraněný bratr má podle informací televize zlomenou nohu.

Video  V Kolíně při tragické nehodě zemřel nezletilý řidič: Luxusní mercedes letěl vzduchem 60 metrů!  - David Malík
Video se připravuje ...

Uživatel_5518954 ( 21. dubna 2021 22:13 )

nikomu nic nestalo jste bez citni lidi zasrani umrel 17 leti kluk ktery mel doma ženu těhotnou ženu ktera mela za měsíc rodit můžete prestat psat takovy *** a podivat se do zrcadla jaky jste a kam pujdete kdyz umtete urcite do nebíčka ne zhnijete v pekle amen pane bože potrestej tihle bez citne lidi at trpi a trpi jak chudinka těhotná zena zuatala sama a voni tady píšou takovy sracky on zato nemůže že ho poslal tchan umit auto musel jit je neslusni říct ne i když byl nezletili jeho vina to nebyla chudak to mali ktery bude bez taty vyroste a podívá se co se stalo tatovy a uvidi vaše hnusne komenty byt vami nekomentuju nebo se vam stane neco horsiho než tomu mlademu klukovy pamatuj te si jedno přej a bude ti přano to co vy prejete a jste radi za neco takoveho je znusni moc davej te si na sebe bacha lidi vše se vam jednoho dne vrati 😉😉😉😉😉😉

Uživatel_5518954 ( 21. dubna 2021 22:04 )

ze se vůbec nestidite fuj ví zrůdy zasrany jde vide jaky jste rasisti melo se to stat vam aby jste mohli jit do pekla protoze vy nikam jinam nepujdete jak tak muzete psat 👿👿👿👿👿

Uživatel_5518954 ( 21. dubna 2021 21:59 )

jak dobře to dopadlo jak to tu můžeš vubec napas ty *** jedna aby te pan bůh potrestal kéžby se to stalo vam 😉

Thyronx ( 7. ledna 2021 17:41 )

v pohodě. Že je auto něco jako zbraň která dokáže i zabít se v Čechách ještě nrví. Ale už se to semtam poznává.
O auto přišel majitel zaslouženě, a 15 a 17letý mají trestní zodpovědnost sami za sebe. Majitel se potrestal sám. Řidič zemřel na svoji "dovednost" spolujezdec bude zase chodit. Má šanci se poučit nebo NEpoučit. A skončí jednou podobně jako brácha.

offline ( 7. ledna 2021 14:38 )

Řídit se dá i se zlomenou nohou, tak se dá očekávat, že dnes i brácha nafasuje další luxusní Mercedes a pojede si ho trochu provětrat.

Mercedesů je v Kolíně dostatek.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání