Nejdřív vítr v obraně, teď přijde i v útoku. Polák ve Vítkovicích končí

Foto: Petr Kotala, hc-vitkovice.cz

Po čistce v zadních řadách hlásí Vítkovice také změnu v ofenzivě, loučí se útočník Vojtěch Polák. Klub o tom informoval na své facebookové stránce.

Vojtěchu Polákovi skončilo hostování a ve Vítkovicích už pokračovat nebude,“ informovalo tamní vedení o konci zkušeného útočníka, který v 11 zápasech zapsal pouhý bod za asistenci.

Ke změnám na hráčských postech sáhli ve Vítkovicích už ve středu večer, kabinu opustili beci Jan Štencel a Peter Trška, místo nich pomohou zadním řadám Guntis Galvinš a Filip Pyrochta.

Klub přestavbou kádru reaguje na nelepšící se výkony a výsledky, svěřenci trenéra Miloše Holaně prohráli čtyřikrát v řadě, na plný bodový zisk čekají od 13. prosince a jsou až dvanáctí.

Zatímco Lotyš, který naposledy působil v Třinci, se k ostravskému týmu připojí v pátek ráno, Pyrochta po přesunu z Komety Brno absolvoval ve Vítkovicích už čtvrteční dopolední trénink.

„Se změnami jsme začali od obrany, protože od té všechno začíná. Ale máme v hledáčku další hráče, logicky i do útoku, který máme v plánu posílit,“ hlásí sportovní ředitel klubu Roman Šimíček.

Aktuální kádr HC VÍTKOVICE RIDERA

Brankáři:
Daniel Dolejš, Miroslav Svoboda, Darek Bartošák.

Obránci:
Robert Černý, Patrik Koch, Lukáš Kovář, Jakub Kubeš, Roman Polák, Tomáš Machů, Petr Gewiese, Lukáš Doudera, Guntis Galvinš, Filip Pyrochta.

Útočníci:
Jozef Baláž, Jan Bernovský, Rastislav Dej, Martin Dočekal, Jan Hruška, Zbyněk Irgl, Ivan Ivan, Marek Kalus, Lukáš Krenželok, Tomáš Kubalík, Dominik Lakatoš, Vojtěch Lednický, Alexandre Mallet, Josef Mikyska, Martin Ryšavý, Jan Schleiss, Nicolas Werbik.

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz