OBRAZEM: Špinavý pelech, pach moči a výkaly ve sprchovém koutě. I takhle žijí lidé v Mostě
Takto skončil sprchový kout - plný výkalů. Foto: J. M. Sieber
Most

Most - Že někteří lidé dokážou žít jako zvířata, jsme v Mostě už přece jen zvyklí. To, jak ale dopadl pronajatý byt v bloku 89-90 v mostecké ulici Budovatelů, nemá obdoby. Na Facebooku sdílel otřesné fotografie Jiří Maria Sieber, majitel mostecké bytové správy J. M. Sieber.

Sousedi si stěžovali, že v bytě probíhají mejdany, několik dní už je však klid. Těžko říci, co se tu mohlo odehrávat, už z fotografií je ale jasné, že to nebylo nic hezkého. Nájemnice prý nezaplatila nájem za leden a vymlouvala se, proto bylo zapotřebí se do bytu podívat. To, co se tam nacházelo, by šokovalo i hodně otrlého jedince.

0701bytkz2

0701bytkz3

Foto: J. M. Sieber

V bytě byl neskutečný nepořádek a pach moči. Na zemi ležel špinavý pelech, ve kterém nájemníci spali. Záchod v koupelně byl plný výkalů, nejspíš proto se rozhodli vykonávat svoji potřebu do sprchového koutu.

 0701bytkz4

0701bytkz6

Foto: J. M. Sieber

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru