Aplikace pro zdraví pro muže. Které by vám neměly chybět?

Vyzkoušejte si ty nejlepší aplikace pro zdraví pro muže. Ať už vás nudí tréninky nebo potřebujete trochu motivace, určitě vyzkoušejte klidně všechny.

aplikace pro zdraví

Žádné výmluvy! Podívejte se na tyto aplikace pro zdraví ještě dnes.

Fitocracy macros

Mezi aplikace pro zdraví patří i aplikace pro počítání kalorií. Fitocracy macros se hlouběji zabývá vaší stravou a všímá si, jaké mikroživiny potřebujete, abyste zůstali fit, zdraví a neměli hlad, oproti tomu, co ve skutečnosti konzumujete.

To je užitečné pro ty, kteří chtějí zhubnout, a také pro muže, kteří chtějí budovat svaly. Díky aplikaci je počítání kalorií lépe zvládnutelné odstraněním typických vedlejších účinků diety, jako je podrážděnost a únava. Místo toho podporuje nejlepší mikroskopy potřebné pro skvělé zdraví.

Zombies, run!

Užijte si i trochu zábavy na tréninku se Zombies, Run! Pokud nemáte rádi běh s hudbou, ale zvuk projíždějícího provozu vás neinspiruje k rychlejšímu běhu – zapněte zombie! Jednoduše připojte sluchátka, poslouchejte, jak vás zombie nahání a chrastí, a běžíte jako o život. Tuto aplikaci používá přes 1,5 milionu běžců. Základem je zvukové drama, které rozproudí adrenalin a opravdu zrychlí tempo.

aplikace

Moivace v podobě zombies? To by šlo! (zdroj foto: allthingsd.com)

ShopWell aplikace

Pokud výživa není vaší silnou stránkou, použijte ShopWell. Všichni víme, že zdravá strava je zásadní pro doplnění efektivního tréninkového plánu, ale etikety na potravinách mohou být docela matoucí. Oddělte zdravotní fakta od fikce a přečtěte si všechna potravinová fakta, která potřebujete vědět, abyste maximalizovali svůj jídelníček.

S přihlédnutím k vašim jedinečným potřebám, aplikace ShopWell poskytuje osobní skóre potravin; zdůraznění toho, které produkty nejlépe vyhovují vaší stravě a kterým se vyhnout. Zapomeňte na nákupní seznamy; potřebujete ShopWell.

Sleep Bug

Pokud máte problémy se spaním, stáhněte si Sleep Bug, abyste měli konečně takový odpočinek, který potřebujete. Špatný spánek může vážně poškodit váš organismus, kondici a zdraví – což může vyvolat příznaky deprese, zvýšit náchylnost k přibývání na váze a zbavit vás energie.

Skvělý noční spánek je k nezaplacení. Chcete-li si přijít na své, zavřete oči, přesuňte se na pláž, do zenové zahrady nebo do uklidňujícího lesa s relaxačními zvuky této aplikace. Tento noční soundtrack vás brzy dostane do zdravého nočního spánku.

MapMyFitness aplikace

MapMyFitness byl vytvořen proto, aby se fitness stal společenským a umožnil sportovcům všech schopností po celém světě mapovat, zaznamenávat a sdílet jejich trasy a inspirovat ostatní, aby udělali totéž. Je to jedna z nejpopulárnějších fitness aplikací dnes a poskytuje přístupný formát, který přináší výsledky.

Uživatelé mohou vyzvat přátele k fitness tréninku nebo použít exkluzivní „tracker“ – pokud potřebujete nový pár běžeckých bot, MapMyFitness vám o tom dá vědět. Je to perfektní tréninkový kamarád.

Happyfi

Stres je spojován se šesti hlavními příčinami úmrtí: srdečními chorobami, rakovinou, plicními chorobami, nehodami, cirhózou jater a sebevraždami. Happify staví na obrovském souboru výzkumu duševního zdraví, který pomáhá uživatelům překonávat stres a negativní myšlenky a budovat lepší emoční zdraví a odolnost.

aplikace pro zdraví

Stres je spojován se šesti hlavními příčinami úmrtí, tak pozor na něj.(zdroj foto: www.youtube.com)

HealthTap aplikace

Místo toho, abyste se obrátili na Google, když máte podivnou bolest, položte svou otázku do databáze skutečných lékařů pomocí HealthTap. Tato aplikace umožňuje pacientům je spojit s lékařem, aby mohli odpovědět na jakýkoli dotaz týkající se zdraví. Lékaři vám poskytnou skutečné a užitečné rady, abyste se co nejdříve cítili lépe, aniž byste museli jet do ordinace.

Charity Miles

Pocit, že přispíváte k dobré věci, je skvělý i pro vaše celkové zdraví. Charity Miles vám pomůže motivovat k pohybu a sociálnímu cítění. Bezplatná aplikace se zeptá, na jakou charitu byste chtěli přispět, a s každým kilometrem, který chodíte, běháte nebo jezdíte na kole, pomáháte vydělávat vybrané charitativní organizaci. (Darované prostředky pocházejí od firemních sponzorů.)

Máte všechny tyto aplikace pro zdraví?

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Aplikace, se kterými můžete pozorovat noční oblohu jako profíci

Nejzajímavější aplikace pro cestovatele