Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Václav Vydra (68) se zapsal do povědomí diváků řadou filmových a seriálových rolí. Je také členem souboru Divadla na Vinohradech a vídáme ho i jako mušketýra Porthose v muzikálu Muž se železnou maskou v Divadle Broadway. 7. ledna herec oslavil 65. narozeniny.

„Dnes máme oba den volna a napadl sníh, tak si to užijeme. Půjdeme na velkou procházku se psy, pak Vašek udělá snídani pro psy a potom si dáme snídani my. Odpoledne pak pojedu za Vaškem na statek a pozdní oběd koupím u okénka v místní restauraci,“ popsala Super.cz plánovaný průběh narozeninového dne svého manžela Jana Boušková.

Zajímalo nás i to, jak je na tom herečka s dortem a zda má připravených 65 svíček.

„Dort nemám, ale dárek ano. A další dárek na něj čeká v Praze,“ řekla Lojzička ze seriálu Ordinace v růžové zahradě s tím, že největší dárek pro oba je zdraví a moc se těší na návrat na divadelní prkna.

Hercovo jméno je neodmyslitelně spjato s láskou ke koním. „Prvního vlastního koně jsme si koupili před 22 lety. A od té doby se to se mnou vezlo a teď máme statek a 6 vlastních koní. Já jezdím hony, strouhám kopyta, jsem ředitel Institutu celostní péče o koně,“ svěřil oslavenec.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám