Moje předtucha zachránila život malého chlapce | video

8.1.2021 v Zážitky 7

Věříte na intuici a jasnozřivost, nebo jsou to podle vás jen shody okolností, náhody, či výsledek logické dedukce? Dneska vám povyprávím příběh o tom, jak jsem zažila předtuchu, která mě i další účastníky ochránila před tragédií, která by jinak stála minimálně jeden lidský život.

Kuriozní zážitek z projížďky autem, který se stal začátkem léta roku 2018, na který asi už nikdy nezapomenu. Naštěstí to dobře dopadlo, ale ke kolizi chybělo jen velmi málo.

 



Komentáře

Ikona diskutujiciho .lak 2021-01-08 10:18:11 Odpovědět
Ikona diskutujiciho
sipka

Taky jsem jel do kopce a předjížděl jsem splašenou škodovku úplně neuvěřitelně asi taky 130, no dostal jsem se na něj horizont jako docela příkrého a letěl jsem …. vzduchem z kopce a silničáři tam dali značku jak jinak za ten hrb zatáčka do leva a tam normálně svodidla a za nimi strž. Kdybych ztuhnul a byť je jen líznul šel sem přes ně. To bylo chirulgicky na cenťák.

Ikona diskutujiciho lenka f 2021-01-08 14:25:32 Odpovědět
Ikona diskutujiciho
sipka

Předtuchy určitě fungují, taky si na to dávám pozor. Vždy večer prosím o ochranu a taky, když něco náročnějšího nebo důležitějšího podnikám (ať už mám někam jít, něco řešit , někdo se má nějak zachovat apod.) tak si přeju zažít ten pocit či vjem, nebo uklidnění, které jsem vždy dostala, když to mělo dopadnout dobře. Nikdy mě to nezklamalo, naopak mě to dodalo energii a svým způsobem i klid a vždy se to potvrdilo. Když by to takto dopadnout nemělo, tak bych to necítila.
V minulosti jsem se jela objednat na operaci, měla jsem dohodnutou schůzku přímo s tím lékařem a přesně jsem věděla předem jaké datum operace mi nabídne. A taky, že jo. Jako malá holka jsem šla se sestrou domů a najednou jsem dostala vjem, že za námi jde někdo zlý. Otočila jsem se a asi 300 m za námi šel chlap. Chytla jsem Blanku za ruku, řekla jí, že nám chce ublížit a začali jsme utíkat domů. V tom běhu jsem se otočila a zahlídla, že ten chlap za náma taky běží. Naštěstí nás nestihl.

Ikona diskutujiciho mariankosmac 2021-01-08 21:39:40 Odpovědět
Ikona diskutujiciho
sipka

Husté. Trochu mi to pripomenulo švajčiarský film Dům u dálnice kde rodina štastne žila v dome na poliach a postavili im tam diaľnicu ktorá bola dlhý čas pustá, decká sa tam bicyklovali až tam jedného dňa začali hustě jazdiť autá a idilka sa skončila. Tak ten chlapec tam asi bol zvyknutý že tam toho moc nejazdí a chodil tade už naslepo, inak neni možné že by sa ani neobzrel či nejde nejaké auto.

Ikona diskutujiciho Tomáš 2021-01-10 13:00:33 Odpovědět
Ikona diskutujiciho
sipka

Připadá mi to, že jsou tyto situace již připravené. Přemýšlím, proč se do takových to situací lidé dostávají Napadají mne tyto příčiny:
1) Vesmír Vás zkouší, jak dokážete vnímat intuici, reagovat a tím Vás posilovat.
2) Někdo se snaží za každou cenu Vas utopit v danych situacích, ale nedaří se mu to.
3) Vesmír Vás posílá jako anděla, aby jste zachranila dané bytosti, protože kdyby jel někdo jiný, skončilo by to katastrofou. Pro zachráněné bytosti je to velké upozornění, aby si příště daly velký pozor.
Co si o tom myslíte?

Ikona diskutujiciho Alue K. Loskotová 2021-01-10 13:27:50
Ikona diskutujiciho
sipka

Nebo verze 4) prostě mi funguje intuice a napojení na svůj zdroj, takže se dokážu vyhnout sr. kterým se jiní lidé nevyhnou. Auto bylo navíc speciálně ošetřeno, aby mělo určité ochrany a nemohly do něj zlé bytosti a aby byli cestující v něm v bezpečí (to auto zažilo celou řadu nadpřirozených jevů) – myslím si že jsem mohla komunikovat i s touto pojistkou, která v něm byla.
To mi připomíná, měla bych si ochranou ošetřit i to druhý auto. Jeden nikdy neví.

Ikona diskutujiciho Nirvana 2021-01-10 16:37:26
Ikona diskutujiciho
sipka

aluška: trefné 😀

Ikona diskutujiciho pavel-)) 2021-01-10 22:13:10 Odpovědět
Ikona diskutujiciho
sipka

alue to se mnou mají andělé plné ruce práce jednou když sem šel večer z náštěvy domů byl sem mimo obec byla velká tma najednou slyším hluk přibližujícího motoru tak ja du dycky instinktivně na kraj silnice potom si všimnu pár metrů ode mě skoro neviditelný auto bez světel které mě mírně štrejchlo zrcatkem a jelo dál auto duchů tak dávej pozor at nepotká taky vás

Nový komentář

Ikona moderatora

Moderovaná diskuze: Příspěvky se zveřejňují s časovou prodlevou. Pro účast v diskuzi je třeba, aby byl váš komentář v souladu s obecnými pravidly slušného chování a podmínkami používání stránek