Odmala tančila se svým bratrem Tomášem Markem (30). Pak si ale našla nového parťáka v Polsku. Bydlela v jeho bytě, ale když se kariérně i partnersky rozešli, sbalila si Martina kufry a šla.

Zuby nehty

„Já mu poděkovala, odešla jsem a v tu chvíli jsem si uvědomila, že nemám kam jít,“ svěřila Blesku kráska ze StarDance. „Nejdříve jsem spala chvilku v autě a pak pár dní na gauči u svých svěřenců, které jsem trénovala,“ zavzpomínala Martina na své nelehké životní období. Návrat domů oddalovala, co to šlo. „Bojovala jsem zuby nehty, abych se nemusela vrátit k rodičům. Nakonec jsem ale se skloněnou sedla do auta a jela,“ přiznala tanečnice.

Drsná výchova

Vrátit se nechtěla hlavně kvůli svému otci, který na ni a jejího bratra odmalička kladl neúměrné nároky. „Od pěti let jsme naplňovali jeho ambiciózní sen. Nikdy nás ale nepochválil, byl věčně nespokojený, nestačila mu ani zlatá medaile,“ popisovala Martina v dokumentu Ještě hořím?, který jste mohli vidět na ČT art. Na jedné z tanečních soutěží táta neunesl, že s bratrem nezvítězili a poslal je na drsný pobyt do Ruska! „Několik měsíců jsme tam trénovali a nevrátili se, dokud jsme se nedokázali postavit do těch pozic, co bylo potřeba,“ prozradila Blesku tanečnice s tím, že se kvůli otci i psychicky zhroutila. Proto také utekla z domova.

Taclík žil s feťáky

Od rodičů v mládí utekl také Marek Taclík. „Začal jsem bydlet v jednom bytě se dvanácti ústeckými máničkami, z nichž půlka byli feťáci a půlka normální alkoholici mého typu,“ přiznal už dříve herec pro časopis Reportér. Hříchy z minula ho dohnaly i později, kdy hrozilo, že kvůli dluhům přijde o svůj byt. V roce 2019 se dostal do exekuce a musel vyhlásit osobní bankrot. Soud mu přiřkl měsíčně platit 24 tisíc po dobu pěti let.

VIDEO: Sexy Taclíkova tanečnice otevřeně: StarDance ji vytáhlo ze dna! A bude se vdávat?

Video
Video se připravuje ...

Sexy Taclíkova tanečnice otevřeně: StarDance ji vytáhlo ze dna! A bude se vdávat? Markéta Reinischová, Lukáš Červený, instagram

Fotogalerie
38 fotografií