Bleskovky: Legendární David Lynch chystá s Netflixem nový seriál

Bleskovky: Legendární David Lynch chystá s Netflixem nový seriál | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 6 obrázků
Režisér Kingsmanů nebo Kick-Ass si také například vyhlédl nový televizní projekt.

Bleskovky je rubrika určená kratším zprávám a zajímavostem, které neplní titulní stránky, ale zaslouží si svůj prostor.

Nový seriál Davida Lynche

David Lynch, který se se svými průlomovými projekty jako Mulholland Drive nebo Městečko Twin Peaks řadí mezi nejvlivnější režiséry posledních dekád, našel společnou řeč s Netflixem. Streamovací gigant už v roce 2017 představil Lynchův kraťas What Did Jack Do? a nově vyšlo najevo, že se rovněž dočkáme nového seriálu. Dosud o něm bohužel víme velice málo. Pracovní název projektu zní Wisteria, přičemž se Lynch bude podílet na režii a scénáři. Natáčení by mělo začít letos v květnu. (Zdroj: IndieWire)

Surface

Stoupající hvězda Gugu Mbatha-Raw, která si střihla roli například v Černém zrcadle, hrané Krásce a zvířeti nebo připravovaném Lokim, se vrhla na zbrusu novou show. Psychologický thriller Surface si vzala na starost Veronica West, scenáristka nové seriálové verze oblíbené komedie Všechny moje lásky nebo chystaného prodloužení Dextera. Kromě toho se v roli producentky například podílí i Reese Witherspoon. Seriál si pod svá křídla vzala platforma Apple TV+, se kterou Mbatha-Raw již pracovala na oceňované sérii The Morning Show. (Zdroj: SlashFilm)

Bleskovky: Populární Netflix seriály houfně rozšířily obsazení
 

Day 1’s

Matthew Vaughn měl dosud plné ruce práce s režií snímku Kingsman: První mise, aktuálně je však prequel k oblíbené špionážní filmové sérii již dokončen, Vaughn se tudíž může věnovat dalším projektům. A jak se nově ukázalo, jedním z nich bude desetidílné fotbalové drama nesoucí název Day 1’s. Vaughn bude figurovat jako producent a režisér první epizody, přičemž se bude jednat o jeho televizní debut. Do role showrunnerů se dostali Doug Ellin (Vincentův svět) a Chris Case (Jsem do tebe blázen). Příběh bude sledovat vzrůst a problémy mladého fotbalisty Dezmonda Kinga a jeho týmu. Produkce začne v letošním roce. (Zdroj: Deadline)

The Offer

Legendární Kmotr patří mezi nejvychvalovanější snímky všech dob, nelze se tedy divit, že dodnes přímo inspiruje další projekty. Minulý rok jsme se dozvěděli o snímku Francis and The Godfather s Oscarem Isaacem a Jakem Gyllenhaalem. Stejně jako tento celovečerák se bude i připravovaný seriál The Offer zaměřovat na tvorbu kultovního mafiánského dramatu. Armie Hammer se ujme hlavní role producenta Ala Ruddyho, scénář si vezme na starost Michael Tolkin (Hráč). Desetidílný seriál se ukáže na streamovací službě Paramount+. (Zdroj: Deadline)

Memorial Drive: A Daughter’s Memoir

Natasha Trethewey patří mezi nejvýznamnější americké básnířky dneška, což dokazuje zisk prestižní Pulitzerovy ceny v roce 2007 za sbírku Native Guard. Její nejnovější bestseller nesoucí název Memorial Drive: A Daughter’s Memoir se nově dočká seriálové adaptace z dílny Sony Pictures Television. V oceňovaném memoáru autorka osobně popisuje snahu vyrovnat se s brutální vraždou své matky rukama jejího nevlastního otce. (Zdroj: Deadline)

Papež z Greenwich Village

Osmdestkové krimi Papež z Greenwich Village dostane seriálovou verzi. Při této příležitosti se původní producenti Hawk Koch a Gene Kirkwood spojili s oscarovým scenáristou Nickem Vallelongou (Zelená kniha). Původní kniha z roku 1979 a filmová adaptace z roku 1984 vypráví příběh dvou bratranců, kteří omylem vykradou mafii a čelí nebezpečným důsledkům. Ve filmové verzi se tehdy představili Eric Roberts a Mickey Rourke. (Zdroj: Deadline)

Zdroje: IndieWire; SlashFilm; Deadline I, II, III, IV

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu