10 novinek na síti, které můžete vidět o víkendu

Originály z Netflixu, ale také tituly na službě HBO. Mezi novinkami tohoto týdne rovněž najdeme životopisnou minisérii z produkce České televize. Tohle je přehled filmů, seriálů a dalších pořadů, které si nově můžete pustit třeba o víkendu.

Bouře duší

Lotyšsko. Milostný příběh šestnáctiletého Arturse přeruší první světová válka. Poté, co přijde o matku a domov, mu jistou útěchu poskytne vstup do armády. (HBO GO)

Božena

Sedmnáctiletá Bára je odbojná, dychtivá a svobodomyslná dívka. Raději čte, než peče. Skutečný příběh první české spisovatelky ve čtyřech televizních filmech. (iVysílání)

Čas čarodějnic – 2. řada

Ve druhé řadě cestují Matthew a Diana zpátky v čase do temných uliček alžbětinského Londýna, kde se skrývají před Kongregací. Pátrají zde po čarodějnici, která by Dianu naučila ovládat její magické schopnosti. (HBO GO)

Démon zatracení

Z lesa se mezi lidi vplížilo starobylé zlo, čerstvé kytky v záhonech záhadně vadnou a umírají, místo dítěte najde matka v postýlce několik svázaných suchých větví. (O2TV)

Dějiny nadávání – 1. řada

Nicolas Cage uvádí zábavný a pěkně sprostý seriál o historii a dopadech některých z nejznámějších anglických vulgarismů. Tohle jste o neslušných slovech určitě nevěděli! (Netflix)

Lupin – 1. řada

Zloděj gentleman Assane Diop se ve šlépějích Arsèna Lupina vydává pomstít příkoří, které jeho otci způsobila jedna bohatá rodina. (Netflix)

Nejdrsnější věznice světa – 5. řada

Investigativní novináři se dobrovolně nechají zavřít do těch nejhorších světových věznic, kde vládne strach a brutalita. (Netflix)

Střípky ženy

Po tragickém domácím porodu se musí vyrovnat s návalem emocí i velkým smutkem a najít cestu zpátky ke svému partnerovi i rodině. (Netflix)

Tomb Raider

Lara Croft je zcela nezávislá dcera výstředního dobrodruha, který zmizel beze stopy, když byla ještě dítě. Teď je z ní jednadvacetiletá mladá žena, která se marně snaží najít skutečný cíl i smysl života. (HBO GO)

Tony Parker – Poslední pokus

Film o životě a kariéře Tonyho Parkera, ze kterého se díky jeho odhodlání stal pravděpodobně nejlepší francouzský basketbalista. (Netflix)

Pokračuj na filmové a seriálové tipy minulého týdne