Moje sladké tajemství

Proč je pořád sama bez partnera?

Moje sladké tajemství

Do herečky Sabiny Laurinové (48) by asi  nikdo na první pohled neřekl, že je skutečnou dračicí. Je snad tohle důvod, proč se jí zatím nepodařilo najít toho pravého životního partnera?

V roli vrchní sestry Mary v seriálu Sestřičky Modrý kód je herečka Sabina Laurinová (48) velmi vyrovnaná. Ve skutečnosti je však vyznavačkou napětí, které prý ke svému životu bytostně potřebuje.

Navíc podle vlastních slov prý není příliš trpělivá a všechno potřebuje hned. Mohl by tohle být důvod její samoty? Zdá se totiž, že většina mužů jejímu tempu prostě nestačí!

U ničeho dlouho nevydrží

Sabina přiznává, že je velmi energická a nedokáže chvíli vydržet na jednom místě. „I návštěva kadeřníka, jakkoli je příjemná, je pro mě jako za trest. Neumím prostě dvě hodiny

Zbývá vám 71% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden