ahead – 1200×100

PLAY.CZ

Právě poslouchá celkem 17587 posluchačů.

Seznam rádií

Seznam stylů

Seznam krajů

420People tvoří i tančí v online světě

0 jsk 8.1.2021

Soubor současného tance 420People vstoupil do nového roku po exkluzivních premiérách hned několika svých nových tanečních filmů. Všechny vznikly zcela v produkci 420People, v jejich novém studiu Maiselovka a jsou stále ke zhlédnutí.

„Pro toto období je typické nekončící hledání. Hledání obyčejného pocitu, že to, co děláme, má smysl. Hledání a objevení milionu důvodů, jak a čím v této těžké době, pro kulturu i obecně, můžeme přispět k tomu, abychom lásku ke kultuře a k životu obecně nikdy neztratili. Jsme rádi, že jsme mohli a můžeme stále dál tvořit. Podařilo se nám zrealizovat několik tanečních filmů, nespočet online tanečních lekcí pro veřejnost a stále máme nekonečno nápadů,“ říká Václav Kuneš, umělecký ředitel souboru 420People, s tím, že tohle všechno by se nemohlo dít bez obrovské podpory lidí.

„Lidé mají více než kdy jindy čas i potřebu bilancovat. Prostě se na chvíli zastavit a podívat se trochu zpátky, co že se všechno seběhlo, a proč děláme to, co děláme. My jsme spolu, doufám, našli to, jak i v téhle chmurné době přinést druhým trochu radosti. Věřím, že tanec, zpěv, hudba, prostě živé umění, má šanci nabíjet, inspirovat, pohladit po duši nebo i motivovat,“ doplňuje Kuneš.

Tagy: