Manchester United je připraven uvolnit Argentince Romera a Roja

08.01.2021, 17:59
Aktuality
Ze soupisky Manchesteru United by ještě v průběhu ledna měli zmizet dva argentinští fotbalisté. Roli v dalších plánech anglického klubu nehrají obránce Marcos Rojo a brankář Sergio Romero a oba dostali svolení k odchodu z Old Trafford, prozradil to manažer Ole Gunnar Solskjaer...

"Oba mají smlouvy do konce sezony a kontrakty nebudeme prodlužovat. Hledáme jim nové kluby," oznámil Solskjaer.

"Marcos dostal možnost vrátit se domů a aktuálně je stále v Argentině. Za rodinou odletěl i Sergio, ale ten už je zpátky v Anglii. Jsou to profesionálové, pracují tvrdě a jsou připravení, pokud je potřebujeme," řekl dále norský kormidelník.

Třiatřicetiletý Romero je hráčem Red Devils od léta 2015 a od začátku angažmá na Ostrovech plní roli dvojky. V rámci Premier League si na své konto připsal jenom sedm startů, letos napříč všemi soutěžemi neodchytal ani minutu.

O tři roky mladší obránce Rojo je v tomto směru zkušenější a jenom za první tři sezony stihl v Premier League 59 zápasů. Od ligového ročníku 2017/2018 ovšem už mnoho příležitostí nedostal, před rokem odešel na půlroční hostování do domovského Estudiantes.

Autor: Tomáš Pavlík / dailymail.co.uk

Komentáře (765)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele