Hlavní obsah

Ceník Dacie Sandero a Toyota Yaris – Tento týden v Garáži

Foto: Dacia ČR/Tomáš Devera

Dacia Sandero je jednou z nejočekávanějších novinek letošního roku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Svět se mění neuvěřitelně rychle a je těžké s ním držet tempo, proto vám každý týden v sobotu ráno přehledně shrneme všechny důležité novinky na jednom místě, aby vám žádná neutekla. Jste připraveni? Pohodlně se usaďte a jdeme se do toho pustit!

Článek

V našem týdenním přehledu naleznete všechny důležité články z uplynulého týdne na jednom místě. Na co jste se nejvíc těšili? Co vás nejvíc bavilo? Nebo co vám mezi našimi články chybělo? Napište nám na redakční e-mail redakce@garaz.cz. Děkujeme a hezké čtení přejeme.

Otestovali jsme pro vás:

Hvězdou tohoto týdne se stal kolínský mrňous Toyota Yaris, stylový prcek, který hodně dospěl a který zvláště v hybridním provedení dokáže udivovat svou skvělou spotřebou.

Také jsme vyzkoušeli modernizovaný Volkswagen Tiguan, oblíbený crossover Peugeot 2008 a velké prémiové SUV DS 7 s plug-in hybridním pohonným ústrojím.

Na zoubek jsme se podívali ojeté Mazdě 6 a zavzpomínali si na skvělou Škodu 135L Pick-up.

Dakar 2021 jede!

Odstartovala nejznámější a nejnáročnější vytrvalostní rallye na světě, legendární Dakar, a my máme na místě reportéra Honzu Červenku, který pro vás každý den připravuje nové články ze zákulisí závodu. To si nesmíte nechat ujít!

Trhák týdne:

Na příchod Dacie Sandero se třásla velká část Čechů, projevilo se to již na vysoké čtenosti zkušeností s první jízdou. Nyní české zastoupení Dacie odhalilo poslední dílek skládačky – finální ceník. Kolik stojí základ a za kolik budete mít pěkné auto?

Horké novinky:

Přinesli jsme vám komplexní přehled těch nejdůležitější očekávaných novinek roku 2021 mezi konvenčními auty, elektromobily a plug-in hybridy a také mezi sportovními vozy. Také jsme zjistili, co bude s kolínskou továrnou poté, co zůstala na krku jen Toyotě, podívali jsme se, co chystá pro letošek automobilka Škoda (pro Indii to bude zcela nový crossover s názvem Kushaq), a informovali jsme vás, jak si loni vedl trh s novými i ojetými auty.

A co ještě?

Foto: Donald Campbell

Donald Campbell získal rekordy na vodě i na souši

Martin Jánský zavzpomínal na Krále rychlosti Donalda Campbella, Tomáš Hyan připomněl roztomilý Fiat 580 a Honza Majurník porovnal Formuli 1 a Formuli E.

Doufáme, že jste si v naší bohaté nabídce různorodých článků vybrali. A jestli ne, nezoufejte, příští týden pro vás budeme mít další nálož!

Reklama

Načítám