Celebrity

9. ledna 2021 07:14

beccy@seznam.cz

Herečka ze seriálu Dr. House randí s o deset let mladším zpěvákem Stylesem. Kdo další podlehl kouzlu zajíčků?

Už dávno neplatí, že jestli by měl být ve dvojici někdo starší, tak muž. Ženy si vydobyly své postavení ve společnosti. Ať vidíme počátek v ženském volebním právu nebo kdekoli jinde, feminismus dnes dosahuje vrcholu. Ženy se cítí silnější a mají větší sebevědomí než kdy dříve. Možná i proto začaly úspěšné ženy tíhnout k mladším mužům. Zdaleka to ale není jen výmysl Hollywoodu, i naše slavné dámy kouzlu mladších mužů neodolaly.

Olivia Wilde a Harry Styles = 10 let

Nejnovějším párem s „obráceným“ věkovým rozdílem je herečka známá ze seriálu Dr. House Olivia Wilde (36) a úspěšný zpěvák Harry Styles (26), bývalý člen oblíbené kapely One Direction.

Románek mezi herečkou a zpěvákem nejspíš započal během natáčení nového trileru Don´t Worry Darling, který Olivia režíruje. A nedávno navštívili ruku v ruce víkendovou svatbu Harryho manažera na Santa Barbaře. Po ní jeli k herečce domů. Že se pár dá dohromady během natáčení je už tak trochu klišé, většinou jde ale o spojení herců, kteří mají před kamerou předstírat lásku. Vzpomeňme si třeba na Brangelinu.

Olivia podle všeho opustila svého snoubence a otce svých dětí Jasona Sudeikise po devíti letech soužití. Mělo k tomu dojít v listopadu, jiní tvrdí, že spolu něžijí už rok. Těžko tedy říct, zda v tom nová láska má, nebo nemá prsty.

Heidi Klum a Tom Kaulitz = 16 let

Mladší umělci asi mají něco do sebe. Zpívající zajíček okouzlil i topmodelku Heidi Klum (47). Zpěvák kapely Tokio Hotel, který ještě donedávna nosil tlusté černé linky a nebylo vidno, zda je to kluk, nebo holka. Tom Kaulitz (31) si modelku vzal na Capri a to předloni v srpu. Heidi a Tom se jeden druhého nemohou podle fotografií nabažit a stále působí jako čerstvě zamilovaní.

Vendula Pizingerová a Josef Pizinger = 15 let

U nás je asi momentálně nejsledovanějším párem Vendula Pizingerová (48) a Josef Pizinger (33), které dělí patnáct let. Nicméně z tohoto věkového rozdílu si Vendula nic nedělala a dokonce svému manželovi přesně v den jeho třiatřicátých narozenin přivedla na svět syna. Rozhovor o miminku naleznete zde. Sama podotkla, že porod po čtyřicítce není nic náročného, pokud je žena zdravá a v kondici. A na té Vendula poctivě dřela na výletech do přírody.

Lucie Bílá a Radek Filipi = 17 let

Lucie Bílá (54) a svalnatý Radek Filipi (37) spolu tvoří pár od jara 2017. Zpěvačku podle svých slov musel dlouho přemlouvat, ale dobře udělal. Tato dvojice působí taktéž velmi spokojeně a se svatbou nespěchají, i když už jsou nějaký ten rok zasnoubení. Lucie má za sebou už manželství s taktéž mladším Václavem Noidem Bártou (40) a i když manželství nevydrželo, dodnes jsou přátelé.

Britská babička a vnuk = 45 let

A teď jeden britsko-egyptský bizár, kde si Britka Iris Jones (81) vzala Mohameda (36). V pořadu This Mornign dokonce popisovala postelové hrátky. Na chvíli se s matkou nebavili její synové, kteří byli proti sňatku a nelze se jim divit. Na Vánoce se ale přeci jen udobřili. Mohamed zatím nemá povolení k trvalému pobytu v Británii, ale vídají se s novomanželkou alespoň přes webkamery. Sňatek proběhl v Káhiře, kde se Iris kvůli vysokým teplotám necítila dobře a tak se vrátila zpět do Británie. Manžel už se podle jejich slov nemůže dočkat, až se o ni bude moct starat.

Znak doby

Pokud pomineme poslední případ, můžeme se tak bavit o domněnkách odborníků, podle kterých je mladší muž a starší žena znak doby. Ženy o sebe více pečují a připadají si atraktivnější a hlavně silnější. Bezesporu je to dáno jejich postavením ve společnosti, kdy ženy zaujímají vysoké posty ve firmách i politice. Většinou takové partnery volí energické dámy, které oceňují sílu a vášeň svých partnerů. Muž naopak dostane již „dospělou“ ženu, která ví, co chce.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 24. 4. 2024

Berani, některé vaše pracovní povinnosti jsou pro jednoho člověka příliš velké a mohly by vás dnes zatížit. Zdá se, že hromada práce se neustále zvětšuje, ať děláte, co děláte. Pokud můžete, delegujte své úkoly. Nejméně naléhavé úkoly odložte stranou a na zbytku postupně zapracujte. Váš zaměstnavatel od vás může, ale nemusí očekávat příliš mnoho, ale vy máte právo udržet si zdravý rozum bez ohledu na cokoli.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.