Idiotismus, nebo provokace? A vážně za to dostávají od veřejnoprávní České televize mastné odměny? Vážně nějaký epidemiolog může tyto zrůdnosti schvalovat a sport zakazovat? Vážně to není trestné?

 

Kam až ten veřejnoprávní hnůj dokáže se strašením zajít? Navíc s bonzáctvím a pronásledováním? Neměl by bezpečnostní výbor a zdravotní výbor Parlamentu prošetřovat, kdo za pandemií strachu a vyvoláváním hrůz stojí?

Ani v době, kdy Hitler napadl Československo nebyli občané v krytech a vždy se tam schovali pouze při náletu! A zde nás nějaké stvůry nacpou do sklepů a vypustí pouze když si necháme napíchat nějakou nevyzkoušenou vakcínu Pfizer?

Co se stane těm, co tuto vakcínu povolili a dělají zkoušky na lidech? Co se stane, pokud se za pár let zjistí, že z prapodivného, nevyzkoušeného a bez záruk Pfizer a BioNTech, kde obalují mRNA do olejových bublin vyrobených z lipidových nanočástic bude poškozeno zdraví či dětský plod? Trest smrti? Doživotí?

A kdo nese zodpovědnost za duševní zmrzačení občanů České republiky, kterým je zakázáno vše, aniž lze polovinu zdůvodnit?

Vážně tento zločin nebude potrestán?

 

Pro idiotlogy nebezpečně zdravý a čistý vzduch... A návrat do blázince se čeká kdy?

 

Související - toto byl údajný hoax a dezinformace:

včera potvrzeno, že je to pravda a úžasné, zatímco veřejnoprávní Česká televize a vyhledávači dezinformací lhali a vypouštěli dezinformace jako když Rudé právo tisklo!

Pokud vakcína na Covid-19, tak jedině AstraZeneca - Sputnik V