Simona Krainová zveřejnila 30 let staré fotky s Darou Rolins. Tyto dvě kočky vás rozpálí

od Nikola Jaroschová
2 minuty čtení
simona krainova
simona krainova

Česká topmodelka zavzpomínala na staré dobré časy s Darou Rolins – tehdy ještě kamarádkou „na život a na smrt”. Na svém Instagramu totiž zveřejnila sérii společných fotografií se slovenskou zpěvačkou.

Topmodelku k tomu inspiroval fakt, že se vedle sebe objevily na titulních stranách časopisů. Pod příspěvkem se ihned objevily stovky komentářů. Většina byla pochvalná, ale najdou se i všudypřítomní rejpalové.

„Hele co na mě vypadlo na návštěvě u našich v Havířově – skoro 30 let starý fotky… a dnes konečně opět spolu v trafice,” okomentovala fotky Simona. Na fotografiích společně zapózovaly před objektivem známého fotografa celebrit Jakuba Ludvíka. V komentářích ještě topmodelka dodává, že má na tu dobu ty „nejvíc” vzpomínky.

Zrají jako víno

„Jak je možné, že jste po 30 letech hezčí než předtím?” podivuje se jeden ze sledujících. „Čím starší, tím hezčí,” komentuje další. „Zrajete obě jako víno,” chválí ostatní.

Dara vám poděkuje

Ne všichni však obdivují obě ženy. „Dara vám poděkuje, pro ni to lichotivé snímky nejsou. Ale vy vypadáte skvěle,” okomentovala fotky jedna z uživatelek.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený simonakrainova (@simonakrainova)

„Ty jsi pěkná od přírody, Darinka jen díky plastice, bohužel… ale i tak vás máme obě dvě rády,” napsala další.

„Simona dokázala zastavit čas. Dara je Plastic Queen, ale v dobrém, jelikož jí to prospělo,” myslí si jedna z fanynek.

Kdysi velké přítelkyně

Některé komentáře neopomenou zmínit i jejich rozporuplný vztah. „Chtělo by to opět spolu a naživo – zakopat válečnou sekeru. Škoda tak hezkého přátelství dvou super inspirativních koček.” „Kamarádky… bylo by krásný vás vidět zase spolu se smát. Jste báječný obě dvě.”

Simonu s Darou kdysi spojil společný kamarád Sagvan Tofi, který randil s oběma zároveň. Holky to zjistily, Sagvana pustily k vodě, a nakonec se z nich staly přítelkyně. Společně zdobily nejeden večírek, jezdily na dovolenou, strávily nějakou dobu v New Yorku, a dokonce si i pořídily byty vedle sebe. Rozkmotřily se až kvůli dalšímu muži, bývalému manželovi Simony Bořku Slezáčkovi. Velké kamarádství tak postupem času vyšumělo.

Snad se ale ještě dočkáme jejich krásných úsměvů na společných fotografiích, nejen z archivu.

Autor: Michaela Pauerová


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články