V Leonině novém království nechybí prostorná obývací místnost se zabudovaným plátnem, na kterém se synem sledují filmy, velká ložnice či samostatná šatna. „Stěhování bylo náročné, ale pomohl mi partner, rodina, kamarádky a hlavně můj syn. Natahali jsme nábytek a plné tašky věcí. Ještě byt musím dozařídit, vždyť jsme tu teprve dva měsíce. Docela jsem ráda, že nemáme výtah, nutí mě to k pohybu,“ uvedla zpěvačka, která se rozhodla pro změnu životosprávy a s pomocí diety zhubla kolem dvaceti kil. Už se prý ani nestává, že by ji lidé považovali za těhotnou.

Společnost Leoně a Nicolasovi dělá malá fenka Chloe. „Tu máme od Honzy Bendiga. Je to dcera od jeho psa Codyho. Naší psí slečně je pět měsíců a je hodně živá. Učím ji poslušnosti a docela to jde. Je to taková naše láska,“ promluvila o čtyřnohém mazlíčkovi láskyplně.

Video: Gospelová zpěvačka Gyöngyösi změnila radikálně vzhled! Zhubla a zkrátila vlasy!

Video
Video se připravuje ...

Gospelová zpěvačka Gyöngyösi změnila radikálně vzhled! Zhubla a zkrátila vlasy! Thomas Kruchina, Lukáš Červený

Vánoce strávila Leona Gyöngyösi u rodičů, kam přijela i její osmdesátiletá babička. Dárky pořídila včas, cukroví letos nepekla, protože ještě nemá troubu, a o zbytek se postaral Ježíšek. Mrzí ji, že musela oželet své předvánoční koncerty a recitály a hlavně svůj tradiční koncert Gospel Night.

„Gospel Night jsme přeložili na jaro. Nezpívá se, nemůžou přijet hosté z Ameriky a já nemohu tam. Teď mě živí můj hlas, který jsem propůjčila afirmačním a meditačním nahrávkám, do toho spolupracuji s jednou výživovou společností, která se zabývá mou oblíbenou ketodietou, díky níž jsem zhubla,“ vyjmenovala Gyöngyösi. Nově jí vyšla také kniha o pozitivním myšlení Believer – Já věřím a já opravdu věřím. „Minulý rok jsme ji nestihli vydat, dočkala se letos,“ přiznala.

VIDEO: Leona Gyöngyösi se přestěhovala. Mrkněte do jejího království ve třetím patře bez výtahu

Video
Video se připravuje ...

Leona Gyöngyösi se přestěhovala. Mrkněte do jejího království ve třetím patře bez výtahu Herminapress

Fotogalerie
23 fotografií