S otužováním se koncem podzimu strhla lavina. Do ledové vody vlezla Eva Decastelo (42), Bára Mottlová (34), Nela Boudová (53) či Roman Vojtek (48). Jedna známá tvář se však k této trýznivé, ale imunitu posilňující činnosti, zatím neodvážila a ani to neplánuje.

Hvězda Ulice Míša Maurerová raději svlékla veškeré oblečení a pustila na sebe proud horké vody. „Všichni teď ujíždí na otužování, jsou toho plný sítě... a je to bezesporu skvělá a rozhodně ta nejlevnější metoda, jak účinně aktivovat svůj imunitní systém. A já opravdu upřímně obdivuju všechny, co si to pravidelně dávají, ale mně se vám při pohledu na ty ponořený naháče ve vysekaným ledu udělá vždycky taková zima, že si musím jít hned dát horkou sprchu,“ vysvětlila herečka na instagramu.

Video: Míša Maurerová s dcerou: Kdyby měla vousy, je celý tatínek! 

Video
Video se připravuje ...

Míša Maurerová s dcerou: Kdyby měla vousy je celý tatínek! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

K doznání ohledně výjimky z posledního trendu připojila také dvě fotografie, na nichž své nahé tělo schovala za zamlžené sklo prosklené sprchy. „Já totiž miluju teplou vodu, sprchu, vanu, lázně, vířivku, termální prameny, čaj atd,“ pokračovala. Obklopená samými otužilci si proto Míša připadá, že je jediná, kdo upřednostňuje teplo před mrazivým dotekem vodních toků. Spoustu fanoušků ji ale  rázem ubezpečilo, že to cítí podobně.

VIDEO: Trojnásobná máma Míša Maurerová: Padám na hubu! Ani dovolenou jí osud nedopřál

Video
Video se připravuje ...

Trojnásobná máma Míša Maurerová: Padám na hubu! Ani dovolenou jí osud nedopřál Markéta Reinischová

Fotogalerie
63 fotografií