Daniela Peštová vypadá v padesáti jako holčička. Její dokonalá postava vám zamotá hlavu

od Šárka Blahoňovská
2 minuty čtení
daniela pestova
daniela pestova

Dokonalou postavu rozhodně nemá zadarmo, ale tvrdě na ní dře. Mladistvou krásu si udržuje správnou péči o pleť a zdravým životním stylem. Vzhledem k tomu, čím se živí, se plody své práce rozhodně nebojí ukázat. Řeč je o topmodelce Daniele Peštové.

Danielu můžeme sledovat na Instagramu. Sdílí zde kosmetické tipy, fotografie z kampaní či focení i střípky z běžného života.

Topmodelka, co vaří k večeři párky

Jejich prostřednictvím umí pěkně provokovat. Nový rok například pak přivítala v leopardích legínách a sportovní podprsence, den před Štědrým dnem zase zveřejnil selfie z postele, kde ukazuje nejen svůj přirozený vzhled, ale také dekolt v bílé krajkové podprsence.

„Letos to bude o svátcích nějak takhle – zalezlá doma a celý den v pyžamu,“ napsala k fotografii. Pyžamo je ale asi to poslední, co lidi při pohledu na ní zajímalo.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Daniela Pestova (@daniela_pestova)

Přestože občas uveřejní nějakou žhavější fotku, nikdy není laciná. Přes to všechno, co dokázala, působí dojmem skromné ženy, čehož si na ní fanoušci váží.

Jedna z jejích sledujících to vtipně okomentovala: „Právě jsem dočetla časopis a těší mě, že i tak dokonalá žena jako Vy dělá občas k večeři párky.“

S Haberou na hromádce

Daniela patří mezi české topmodelky. Rodačka z Teplic rozjela svou kariéru v New Yorku.

Jako druhá Češka se dostala na obálku prestižního magazínu Sports Illustrated. Před ní se to povedlo jen Pavlíně Pořízkové.

Od roku 2001 tvoří pár se zpěvákem skupiny Team Palo Haberou a dle všeho žijí spokojený partnerský život. A nemusí na to mít papíry, ačkoliv proti manželskému svazku obecně nic nemají.

Možná je to také proto, že už jsou oba rozvedení. Tato kráska má s exmanželem Tommasem Butim syna, Haberovi porodila syna a dceru.

To, jak vypadá po třech porodech a překročení padesátky, jí musí snad každý závidět.

Autor: Alice Konopásková


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články