logo

Mix & Slim dieta: Recenze a zkušenosti

Doplňky stravy Keto
Mix & Slim - recenze a zkušenosti

Kdo by nechtěl zhubnout bez hladovění a cvičení? Asi každý. To přesně slibuje program Mix & Slim. Jedná se o dietu, která obsahuje hodně bílkovin a vlákniny a naopak v ní najdete méně sacharidů, cukrů a tuků. Víte, o co přesně jde?

Na Mix&Slim jsme se pořádně podívali v naší recenzi. Jedná se opravdu o zajímavý dietní program, který v sobě zahrnuje speciální dietní jídla. Jak funguje a jaké jsou s ním zkušenosti? Podívejte se na další informace na tuto stránku.

☑️ Co je Mix & Slim?

Mix&Slim je dietní program, který v sobě skrývá dietní jídla. Tato jídla jsou navržena na principu keto diety a vy díky tomu hubnete bez hladovění a bez cvičení. Jídla obsahují hodně bílkovin a vlákniny, ale naopak minimum sacharidů a tuků. K tomu se navíc v nich nacházejí rovněž vitamíny a minerální látky. Levně ho získáte zde.

Nespornou výhodou je, že během dne nemusíte přemýšlet o dalším jídle, jíte pouze pokrmy z balíčku. Jedná se o chutná proteinová jídla, která připravíte do pár minut. Navíc při tom hubnete. Nemusíte cvičit, jen jíte tato proteinová jídla.

Celé hubnutí spočívá v tom, že tělo díky této speciální stravě samovolně spaluje tuky. Je v ketóze. V jídlech Mix & Slim najdete vyšší podíl bílkovin a nižší podíl sacharidů a tuků. Nenajdete v nich GMO, glutamáty či lepek.

houbová omeleta mix&slim

Houbová omeleta potěší vaše chuťové buňky. Koupíte ji v tomto e-shopu

Prášek jednoduše smícháte s vodou nebo s mlékem a po promíchání (nejlépe v šejkru - ten získáte zdarma) připravit chutné koktejly, kaše, palačinky, polévky a omelety. A tato jídla jíte během dne v 5 porcích.

☑️ Jaké má výhody a nevýhody?

Stejně jako ostatní produkty, tak i Mix Slim má mnohá pozitiva a negativa. My jsme se na některé podívali:

  • Výsledky se dostaví velmi rychle
  • Pokrmy připravíte do 5 minut
  • V jídlech se nenachází přidaný cukr
  • Jídla jsou bezlepková
  • Obsahují navíc vitamíny a minerální látky
  • Můžete si vybrat z výhodných balíčků
  • K balíčku získáte shaker zdarma
  • Levně je koupíte v tomto e-shopu
  • V některých pokrmech jsou alergeny (soja, mléko, vejce)
  • Pokrmy nemusejí chutnat všem

☑️ Výhodné dietní balíčky

Mix&Slim nabízí výhodné dietní balíčky, které obsahují vybranou kombinaci jídel určenou na týden, 2 týdny, 4 týdny nebo 8 týdnů. Máte rovnou namixované jednotlivé pokrmy a více o jídle nemusíte přemýšlet. K tomu je získáte za výhodnou cenu, k nim dále i shaker zdarma a u některých balíčků i dopravu zdarma.

Dietní balíček na týden (zhubněte až 4 kg)

V tomto balíčku najdete dietní pokrmy na jeden týden. V balíčku se nachází velké balení na koktejly, kaše, palačinky, 2x příchuť, dietní plán a zdarma shaker. Celkem z toho připravíte 35 jídel, které vystačí na 7 dní. Podívejte se na další informace.

mix slim balíček na týden

Strava, která se nachází v balíčku na týden


Dietní balíček na 2 týdny (zhubněte až 7 kg)

Tento balíček obsahuje dietní pokrmy na 2 týdny. Najdete v něm velký dietní koktejl, kaše, palačinky, omelety, 3x příchuť, dietní plán a shaker. Doprava je k tomuto balíčku zdarma. Celkem získáte směs na 70 jídel. Podívejte se na další informace.

balíček mix slim na dva týdny

Jídlo z balíčku na dva týdny vypadá zajímavě


Dietní balíček na 4 týdny (zhubněte až 10 kg)

Tento balíček, který vydrží na měsíc, obsahuje dietní koktejl, kaši, omeletu. palačinky, polévku a 7x příchuť. Jedná se celkem o 150 jídel. Dále k tomu navíc získáte shaker, dietní plán a dopravu zdarma. Podívejte se na další informace.

mixslim balíček na měsíc

V balení na měsíc najdete pestrou škálu pokrmů


Dietní balíček na 8 týdnů (zhubněte až 15 kg)

Tento velký balíček MixSlim je určen na dva měsíce a najděte v něm dohromady 290 jídel. Obsahuje koktejly, kaše, omelety, palačinky, polévky, 14x příchuť, shaker, dietní plán a dopravu zdarma. Podívejte se na další informace.

balíček na 8 týdnů mix slim

Největší balíček obsahuje jídlo na dva měsíce


☑️ Jaká jídla nabízí Mix a Slim?

👍 Kaše a koktejly

Při držení diety často sáhnete po koktejlu nebo kaši, která nahradí jídlo během dne. Jedná se o plnohodnotnou náhradu jídla, která zasytí na 3 - 5 hodiny. Koktejl můžete ochutit některou z příchutí a následně ho připravit v šejkru.

Hlavní složkou koktejlu je syrovátkový protein, sojový proteinový izolát, sušené mléko a dále v něm najdete čekankovou vlákninu, řepkový olej, rýžovou mouku, kokosový olej, vitamíny a minerální látky.

Kromě koktejlu připravte si kdykoliv během dne (nejen k snídani) kaši. Opět ji připravíte rychle v šejkru a ochutíte některou z nabízených příchutí. Skládá se z podobných surovin jako koktejly, ale je v ní ještě něco navíc.

👍 Polévky

Další z nízkokalorických jídel jsou polévky MixSlim, které jsou vhodné při této keto dietě. Rajská, zeleninová a sýrová polévka se hodí k obědu nebo k večeři. Zalijte teplou vodou sypkou směs a pořádně ji rozmíchejte. Polévku připravíte za okamžik, chutná výborně a zasytí na dlouhou dobu.

mixslim rajčatová polévka

Dietní rajčatová polévka vypadá jako klasická. Koupíte ji v tomto obchodě

👍 Palačinky a omelety

Pokud chcete něco trošku smaženého, vyzkoušejte sladké proteinové palačinky nebo slané omelety. Omelety jsou buď houbové, nebo sýrové. Jsou bezlepkové a obsahují i vejce. Stačí je připravit na nepřilnavé pánvi nebo na kapce oleje.

👍 Zajímavé příchutě potěší vaše chuťové buňky

Jídlo rozhodně nechutná jako nějaká hmota bez chuti. Dietní koktejly a kaše Mix Slim můžete ochutit zajímavými příchutěmi. Navíc je můžete připravit sladší a intenzivnější, když přidáte příchutě více nebo naopak méně, pokud nebudete chtít mít koktejl tak sladký.

  • Banán
  • Čokoláda
  • Jahoda
  • Vanilka
  • Lesní plody
  • Meruňka
  • Mango
  • Lískový ořech

☑️ Proč Keto? Co to přesně je?

Již několikrát bylo zmíněno, že tato strava je bohatá na proteiny (bílkoviny), naopak obsahuje menší množství sacharidů. Přesně tak, jedná se o speciální jídla, která jsou vysokoproteinová a zároveň nízkosacharidová. Díky této keto dietě, kdy je příjem sacharidů omezen na minimum, se tělo dostává do ketózy.

mix&slim proteinový koktejl

Proteinový koktejl oceníte snad každý den. Koupíte ho v tomto shopu

V ketóze tělo samovolně spaluje tuky, bere je jako zdroj energie, proto je rychle spaluje. Při tomto procesu vy hubnete. Ketóza nastupuje po několika dnech speciálního jídelníčku s proteiny, někdy to může trvat až 4 dny, většinou ale nastane dříve.

Ze začátku se můžete cítit bez energie, unavení nebo trošku hladoví, ale to brzy zmizne. A budete mít naopak více energie, budete bez únavy, bez chuti na sladké a bez hladu.

Mezi hlavní výhody patří rychle viditelné výsledky, jíte pravidelně, nemáte hlad, nemusíte cvičit, zmenšení celulitidy a v mžiku připravíte nabízené pokrmy.

Na obdobném principu funguje i Chia Shake, KetoDiet a MyKETO.

Na druhou stranu keto dieta není vhodná pro děti do 18 let, pro lidi s vážnými onemocněními, při alergiích na některou ze složek Mix Slim, při poruchách příjmu potravy atd.

Ketogenní strava je velice přísná, ze svého jídelníčku musíte vypustit jakékoliv sacharidy (rýže, pečivo, těstoviny, brambory, sladkosti), sladké limonády, alkohol, chipsy, cukr, sladkou zeleninu atd.

sýrová omeleta

Sýrová omeleta ke snídani nebo večeři. Koupíte ji v tomto shop

Dieta se rozděluje na tři fáze:
1 fáze - rychlé hubnutí - v první fázi opravdu rychle hubnete, jíte pouze jídla Mix & Slim, zeleninu a vhodné potraviny
2. fáze - stabilizace - k pokrmům Mix & Slim přidáváte další vhodné potraviny. Zpravidla nahradíte jeden nebo dva pokrmy klasickým proteinovým jídlem
3. fáze - fixace - aby nedošlo k jojo efektu pokračujte v dalším nahrazování pokrmů, zapomeňte na nezdravé potraviny a vybírejte pouze ty zdravé

☑️ Recenze a zkušenosti zákazníků

Uživatelé mají s Mix & Slim velice kladné zkušenosti. Líbí se jim, že pokrmy jsou chutné, rychle hubnou a nemají při hubnutí hlad. Podívejte se na další recenze.

mix slim recenze zkušenosti

Zdroj: Heureka

Pokud máte zkušenosti s dietní stravou Mix&Slim, napište svou zkušenost, hodnocení a názor do diskuze pro ostatní.

Jaké je cena balíčků a výrobků?

Cena není příliš vysoká. Stačí si jen spočítat, kolik běžně platíte za jídlo, které je mnohdy nezdravé, a jistě víte, že je to celkem hodně. Tato strava obsahuje rovněž řadu vitamínů a minerálních látek, proto na ně nemusíte myslet.

Někdy se vyskytne nějaká akce, sleva nebo slevový kupón, hned pak budete mít tyto produkty levnější. Aktuálně mají na většinu výrobků slevu nebo akci, což je velmi příjemné. Ověřte si akční ceny zde.

☑️ Kde můžete Mix & Slim koupit?

Dietní balíčky i jednotlivá jídla koupíte v oficiálním e-shopu na adrese www.mixslim.cz. Doprava e-shop nabízí nad 1 500 Kč zdarma a dodání do 2 dnů, protože mají všechno skladem.



Nový komentář do diskuze: