Hlavní obsah

Barmana vzali po hlavě dřevěným hranolem. Za loupež v herně čeká dvojici vězení

Právo, pab

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Plzeň

Na 6,5 a 5,5 roku do vězení poslal v pondělí plzeňský krajský soud do vězení Martina Bauera (19) a Marcela Romána (35) za loňské přepadení herny na Domažlicku. Mladší z lupičů tehdy přetáhl barmana po hlavě dřevěným hranolem, až muž upadl do bezvědomí. Pak vzali peníze a utekli.

Přepadení herny na DomažlickuVideo: Policie ČR

 
Článek

Podle rozsudku si Bauer odsedí 6,5 roku, Román o rok méně. V případě Bauera je verdikt pravomocný, druhý obžalovaný se na místě odvolal.

Policie zveřejnila video, na kterém dvojice zbije barmana do bezvědomí. Muži jdou do vazby

Krimi

Dvojice přepadla podnik kolem půl druhé v noci. Ten den tam prohráli peníze v hracích automatech. Proto se vrátili v kuklách vyzbrojeni dřevěným hranolem a sekerkou.

Ze záběrů bezpečnostní kamery je patrné, že barmana dvakrát udeřili do hlavy. Po druhé ráně muž zůstal bezvládně ležet na zemi. Obžalovaní pak sebrali hotovost a zmizeli.

Mladíci obvinění z loupeže přicházejí k vazebnímu zasedání soudu (video z loňského srpna)Video: Patrik Biskup, Právo

Zraněný muž se na chvilku probral z bezvědomí a stačil si přivolat pomoc. Lékaři v nemocnici bojovali několik hodin o jeho život na operačním sále. Rány mu způsobily krvácení do mozku.

Oba muži se k činu nakonec doznali. Bauer byl v podmínce za drogové delikty.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám