Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Hubnoucí předsevzetí Absolonové, Bendové a dalších: Sexy Mottlová přibrala 10 kilo!

/
  • O Vánocích žraly, teď se vrhly na hubnutí!
    12. ledna 2021 ● 12:30

    Na konci covidového roku se utrhly ze řetězu a jedly, na co měly chuť. A proto hned v prvních dnech roku 2021 nasadily české hvězdy dietu. Blesk zjišťoval jejich tajné hubnoucí fígle a tady jsou...

  • 1.

    Barbora Mottlová (34): 10 kilo nahoře

    Sice se na gauči necpala rohlíčky, ale vymstilo se jí all inclusive v hotelovém resortu v Egyptě, kde strávila konec roku. Přestože to na ní není vidět, sexbomba tvrdí, že přibrala 10 kilo. Váha jí ukázala rovných 70 kg. „Na herečku to není optimální, i když sestřička u vážení mi říkala, že jsem krásná a zdravá. Ovšem na modelku to úplně není,“ svěřila se na instagramu. K vysněné štíhlé postavě si chce pomoci krabičkovou dietou.

    Barbora Mottlová v Egyptě
    Autor: Instagram

  • 2.

    Agáta Hanychová (35): Hubnoucí výzva

    Hned po Vánocích se modelka rozhodla jít do 30denní hubnoucí výzvy spočívající v krabičkové dietě a každodenním cvičení. Hodlá také vynechat pečivo, mouku, alkohol a omezit i sladké. Je totiž o sobě přesvědčená, že je »strašně tlustá« a už to takhle dál nejde... Namotivovaná je dost. „Nikdy není pozdě začít. Když nemůžeš, tak přidej. Ať už je za měsíc,“ doufá exmanželka herce a muzikanta Jakuba Prachaře (37). 

    Agáta je o sobě přesvědčená, že je "strašně tlustá"
    Autor: Instagram

  • 3.

    Sandra Pogodová (45): Dává si čočku!

    Během první vlny pandemie se zbavila deseti kil a byla štíhlá jako lunt. „Pak to šlo nahoru, mám nějakých šest kilo dole a stačí mi to,“ svěřila se v září herečka s tím, že vynechávala pečivo. Přes svátky si dala volnější režim. „Po vánočním obžerství budu chvilku chodit jen v černé a rozepnutá,“ vtipkovala na facebooku. A už má plán. „Naordinovala jsem si speciální čočkovou dietu, protože po minulém roce mám holej zadek jako Zilvar z chudobince!“

    Boudová, Pogodová
    Autor: archiv Sandry Pogodové

  • 4.

    Monika Absolonová (44): Poslechne »hokejku«?

    Už v létě shazovala kila přerušovaným půstem – 8 hodin jedla a 16 hodin pila jen vodu. Na konci roku se ale po prodělaném covidu rozjela. „Prostě jsem se přežírala jako ten dobytek,“ popsala zpěvačka na instagramu. „Nedávám si nikdy předsevzetí, ale teď si říkám, že když mám doma kondičního trenéra, tak ho začnu poslouchat,“ tvrdí Monika, že se svěří do rukou svého hokejisty Tomáše Horny (40). 

    Monika Absolonová se pustila do prací na chalupě
    Autor: instagram.com

  • 5.

    Alice Bendová (47): Zázračné pytlíky

    Tři dny po Novém roce nasadila přísnější stravovací režim. „Jinak to nejde. Mám nový jídelníček přímo na míru a vážně nemusím trpět hlady, akorát teda žrát rohlíčky a pít vaječňák se fakt nesmí,“ popsala herečka. „Nevadí, jen to teď dosrknu a pak už budu tři týdny striktní,“ prohlásila Alice, která chutě zahání speciálními nutričními nápoji a polévkami. Až čtvrtý den od startu režimu si může dát jedno normální jídlo a po třech dnech další. 

    Alice Bendová se už viděla na Kanárech a zase nic
    Autor: instagram.com

    V pondělním BLESKU příloha zdarma: PRŮVODCE KETODIETOU podle Petra Havlíčka!

    Chcete zhubnout? Opravdu zhubnout? A vyzkoušet při tom jednu ze tří diet, které jsou v současnosti na světě nejvíc v kurzu? S Bleskem můžete. Každé ze tří nadcházejících pondělí najdete v Blesku zdarma přílohu o jedné z nich.

    Jako první vám renomovaný výživový poradce Petr Havlíček představí Ketodietu, která je založená na stravě s nízkým obsahem sacharidů a vysokým obsahem tuku.

    • Rady, jak při ketodietě postupovat

    • Úskalí, která ketodietu provázejí

    • Pro koho je vhodná a naopak

    • Jaké potraviny jíst, a jaké nikoliv + přesný jídelníček ketodiety na 7 dní

  • 6.

    VIDEO: Barbora Mottlová nezklamala. Ukázala ňadra v rafinovaném modelu! 

    Video
    Video se připravuje ...

    Barbora Mottlová nezklamala. Ukázala ňadra v rafinovaném modelu! Markéta Reinischová, Jan Jedlička

    Fotogalerie
    84 fotografií

Články odjinud

Dnešní horoskopy