Dnes Pátek - jasno 15°C
Zítra Sobota - jasno 20°C
Pátek 26. 4. 2024
Svátek má Oto
Nabídka pro inzerenty
Inzerujte na serveru www.prazskypatriot.cz za zvýhodněné ceny.
Politika

Praha 12 chce letos dokončit novou školku Mydlinky

Prioritou dvanácté městské části pro letošní rok je dokončení stavby nové radnice. „Dále bychom v tomto roce chtěli začít se stavbou nové čtyřtřídní mateřské školy Mydlinky a dokončit ji v příštím roce,“ uvedl místostarosta Prahy 12 Jiří Fremr (ODS).

„Máme ale naplánováno a připraveno řadu dalších akcí. Jejich realizace však závisí na poskytnutí dotací nebo možnosti ponechat si dříve získané finanční prostředky od hlavního města i pro letošní rok,“ sdělil místostarosta.

Zmíněné akce jsou zahrnuty v návrhu rozpočtu městské části pro letošní rok, který bude projednávat zastupitelstvo městské části na začátku února.

Pro dokončení radnice je v návrhu vyčleněno 194 milionů korun, pro stavbu MŠ Mydlinky 93 milionů. Vždy počítáme s podporou hlavního města nebo využitím některého z dotačních programů.


Autor: red

Primátor Svoboda zavítal v rámci návštěv v městských částech také do Řep

29. března 2024 v 19:57

Jednání o hotových, rozestavěných, ale i plánovaných projektech tvořilo hlavní část programu primátora Prahy Bohuslava Svobody (ODS) během jeho návštěvy Prahy 17, kterou tvoří městská čtvrť Řepy. Setkání s představiteli místní radnice se uskutečnilo ve středu...

Další články
Nahoru