Paris Hilton se pochlubila netradičním mazlíčkem. Nic roztomilejšího jste dlouho neviděli

od Šárka Blahoňovská
< 1 minuta čtení
paris hilton
paris hilton

Paris Hilton nedávno na svých sociálních sítích ukázala nový přírůstek do rodiny. Některé fanoušky dědičky hotelového impéria překvapilo, že si nepořídila další čivavu, jejichž je velkým milovníkem. Možná to bude tím, že nového mazlíčka jí daroval její přítel k výročí.

„Miluji svou novou fenku. Je to mix mezi pomerianem a sibiřským huskym. Má tak zábavnou osobnost a ty nejkrásnější očka v miminkovsky modré barvě,“ napsala Paris k fotce svého nového přírůstku, respektive ke snímku, kde jej drží v náručí.

Štěně se tak stalo již přibližně osmým psem, kterého Paris chová. Všichni mají vlastní mini usedlost na dvoře jejího domu v Beverly Hills.

Silvestr v Karibiku

Se svým přítelem Carterem Reumem strávila Paris poslední dny roku 2020 i začátek toho nového. Pro oslavy si zvolili luxusní jachtu v Karibiku.

Na Silvestra pak zveřejnila snímky, na nichž pózuje v bikinách s kostičkovaným vzorem v bílé a červené barvě, ladící sukýnce a se slunečními brýlemi na očích.

Nutno říci, že v třiceti devíti letech má stále skvělou postavu.

S Carterem randí od dubna roku 2019. Dala se s ním dohromady dva roky poté, co se rozešla s hercem Chrisem Zylkou.

Strávili spolu karanténu a dle Parisiných slov se nenudili.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Paris Hilton (@parishilton)


„Oba jsme byznysmeni, takže přes den pracujeme a večer spolu vaříme, díváme se na filmy a hrajeme si se štěňátkem,“ prozradila, jak tráví s partnerem čas na svém Instagramu.

Třpytky a duhy

Jinak je její Instagram přesně takový, jaký byste si ho představili. Růžový, plný třpytek, selfíček, malých pejsků a duhy.

Je pozoruhodné, že Paris tento barbínskovský styl vydržel, vždyť se jím vyznačuje už dvacet let. Evidentně ji však pořád baví a na její sledující to zabírá.

Autor: Alice Konopásková


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články