PrevenceRady a tipy

Olejové zábaly na vlasy vyživí, vyhladí a dodají lesk

Hodně žen si myslí, že po olejových kúrách na vlasy, budou spíše mastné a zplihlé. Opak je však pravdou a díky oleji, vlasy získají nádherný přirozený lesk a poddajnost. Je také vhodný pro ženy, které si vlasy rády žehlí nebo suší fénem. S olejem na vlasy vytvoříte i skvělý zábal. Vitamíny a minerály obsaženy v olejích, prospívají vašim vlasům hlavně jako regenerační procedura, ale jsou účinné také na roztřepené konečky.

Co olej, to jiné spektrum účinnosti – vybírejte s ohledem na to, jaké máte vlasy

Kokosový olej je ideální na suché vlasy a roztřepené konečky. Vlasy krásně vyživuje a regeneruje v celé jejich délce. Jelikož proniká přímo do struktury vlasů je parádní i jako maska na vlasy. Dopřát si ho tak můžete, jak je libo, rovněž je výborný na vypadávání vlasů a na lupy.

Arganový olej je pro vlasy jako hydratace. Vlasy vyživí od kořínků až po jejich konce. Při jeho aplikaci dochází k zesílení a obnovení struktury vlasů. Vlasy jsou po něm lesklé a vitální. Pokožka hlavy bude současně i bez lupů.

Olivový olej je zřejmě ten nejznámější olej, který je pro vlasy vitamínovou regenerací. Když ho budete používat pravidelně, pomůže vám s vypadáváním vlasů. Vlastní antibakteriální a antimykotické vlastnosti. Dochází k vyhlazení a obnově struktury vlasů.

Jojobový olej má vysoký obsah vitamínů a minerálů. Podporuje celkovou kondici vlasů a nezanechává žádnou mastnotu. Výsledkem je brilantní lesk, pružnost a hedvábný vzhled vlasů.

Marulový olej je moderní a málokdo ho zná. Na vlasy působí jako antioxidant a původem pochází z jižní Afriky. Vitamín C a E jsou blahodárnými živinami pro vaše vlasy. Nyní už víte, že se olejů na vlasy vůbec nemusíte bát. Jsou jedinečné svým složením i vzhledem. Každému se líbí lahvička se třpytivým odleskem. Teď už se nemůžete vymlouvat, že nevíte, co dělat s vlasy. Zde je návod.

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Podobné články

Back to top button