BK MLADÁ BOLESLAV

Vyrovnávací branka nám vlila krev do žil, říká Martin Pláněk

12. 1. 2021
Autor: Vojtěch Drbohlav
M l. B o l. – Obránce Martin Pláněk byl jednou z důležitých postav zápasu o druhou příčku tabulky. V duelu s Třincem strávil na ledě téměř dvacet a půl minuty a navíc vstřelil důležitou vyrovnávací branku, jež padla 16 sekund před koncem třetiny. Pláněk si po utkání tento moment pochvaloval, podle něj to Bruslařům vlilo novou krev do žil.

Martin Pláněk se po své brance mohutně radoval na celou ŠKOENERGO arénu. V rozhovoru nicméně skromně podotkl, že to bylo hlavně proto, že se konečně přerušila hra. "Měl jsem hlavně radost, že se přerušilo. Byl jsem už úplně hotový a byl jsem rád, že si můžu jet na chvilku odpočinout," řekl jeden z nejvytěžovanějších mladoboleslavských obránců.

"Jsem rád, že to tak dopadlo a že z toho byl gól. Hlavně jsme si to pěkně nahráli, myslím, že to byl pro Třinec docela zásah, že jsme dokázali vyrovnat na konci té třetiny. Myslím si, že nám to trošku vlilo krev do žil a od druhé třetiny jsme do toho zase šlápli a bylo to fajn," zmiňuje Martin Pláněk povedenou druhou třetinu, kterou Bruslaři vyhráli 1:0, což rozhodlo o tom, že Třinec obrali o důležité tři body. V poslední třetině totiž už žádná z branek nepadla.

Kompletní videorozhovor, v němž se Martin Pláněk ohlíží za vysokým počtem vyloučených (dohromady 17) a zblokovaných střel (20:13), si můžete pustit prostřednictvím vloženého videa: