13. července 2019 si herec Roman Vojtek a půvabná Petra Vraspírová řekli své „ano“, líbánky si však dopřáli až půl roku poté, tedy v lednu loňského roku. V době, kdy se smělo cestovat a koronavirus bujel v Číně, aniž by tomu zbytek světa přikládal důležitost. Tehdy dvojice odletěla na Maledivy do luxusního resortu, na který jim prý přispěli jejich svatební hosté. „Opakovaně žasnu a raduju se jako malé dítě. Je to nepopsatelné. Ráj na zemi. Tolik překrásných zážitků. Neustále je na co se dívat a tím nemyslím jen Románka. Barva vody, jídlo, fauna, flora, domácí vyžití, jo a podmořský život,“ jásala přesně před rokem novopečená paní Vojtková.

Petra, která se koncem listopadu stala maminkou, když přivedla na svět synka Nathaniela (téměř 2 měsíce), však nyní na sociální síti popsala, že kromě oné idylky ji potkal i zážitek daleko horší… a právě během toho poznávání podmořského světa. Sdílela totiž fotku, na níž nadšeně pózuje na lodi, s popiskem „tady, jak jsme se jeli potápět. Můj šťastný výraz byl jen pár minut.“ Vzápětí ji totiž dostihl hysterický záchvat!

VIDEO: Vojtkova snoubenka Vraspírová: S Romanem se milujeme velmi často!

Video
Video se připravuje ...

Vojtkova snoubenka Vraspírová: S Romanem se milujeme velmi často! David Turek, Lukáš Červený

„Uprostřed oceánu jsem chytla paniku z neznáma a hloubky, takže jsem jen brečela a oceán mě mezitím odnesl bůhví kam. Pak pro mě museli plavat a všichni si mysleli, že vidím žraloka…“ přiznala s odstupem času sympatická hvězda muzikálů Tarzan, Vlasy či Donaha!

Místo toho ale spatřila na vlastní oči „jenom“ obřího rejnoka nebo želvu. „Jako takhle… byla to hrůza, už bych tam nejela,“ dodala s humorem sobě vlastním Petra, která si teď společně se svým manželem užívá idylku docela jinou, zimní. Na hory vyrazili nejenom s maličkým synkem, ale i se dvěma staršími potomky svého muže, synkem Benediktem (5) a dcerou Editou (10).

VIDEO: Dvojnásobný táta Roman Vojtek: O dětech s druhou manželkou!

Video
Video se připravuje ...

Dvojnásobný táta Roman Vojtek: O dětech s druhou manželkou! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
47 fotografií