„Ve čtvrtek jsem s ním mluvil. A to si stěžoval, že mu není dobře, a tak jsem se ho ptal, jestli mu nemám zavolat doktora, nebo jestli si nechce zavolat doktora, a on že ne, že si to vyleží…“ přiznal v primáckém Showtime Janeček.

„My máme takový rituál, že si voláme tak jednou, dvakrát týdně. A je to takový vyprávění pánů, kteří celý život dělali populární hudbu…“ svěřil se s podstatou jejich přátelství hudební boss. Jenže pak se mu Štaidl, který ve skutečnosti neležel jen s rýmou či chřipkou, ale nakazil se covidem-19, přestal ozývat.

VIDEO: Artur volal otci pomoc, Štaidl bojuje s covidem! A Olga prozradila, kdo platil Waldův hrob

Video
Video se připravuje ...

Artur volal otci pomoc, Štaidl bojuje s covidem! A Olga prozradila, kdo platil Waldův hrob Blesk

Není divu, že František dostal o svého přítele strach. „V sobotu jsem už z toho byl takovej rozpačitej, když mi to nebral, tak jsem zavolal syna, což je advokát Jirky Štaidla,“ doplnil pro Showtime producent úspěšných muzikálů Fantom opery, Bídníci či Ples upírů.

Od něj se tak zřejmě dozvěděl podrobnosti. Štaidl už tou dobou totiž ležel v nemocnici, kam ho ve čtvrtek 7. ledna nechal odvézt jeho nejmladší syn Artur (24), jehož hudebník měl se zpěvačkou Ivetou Bartošovou (†48).

VIDEO: Producent František Janeček: Gott byl celoživotní zpochybňovač!

Video
Video se připravuje ...

Producent František Janeček: Gott byl celoživotní zpochybňovač! Petr Macek, Jan Jedlička

Fotogalerie
41 fotografií