Haló, kde jsou Manipulátoři, Elfové, Neovlivní, Vrábelové Semantic Visions, pseudonezávislí novináři a další hvězdy prý bojující proti dezinformacím? Jak je možné, že nevyhlásili poplach na ochranu exprezidenta, když ve špíně proti němu byli tak ochotní?

 

 Protože ten xindl hýká, kvílí a uráží pouze na jednu stranu, ale na obranu pravdy, faktů a slušných s jiným názorem se nikdy nepostaví!

 

O co jde?

Po vystoupení na Staroměstském náměstí se roztrhl pytel nenávisti proti bývalému premiérovi a prezidentovi Václavu Klausovi prošpikovaný tisíci výkřiky, jak rozkradl důchodový fond, a jaký je gauner, že ukradl desítky miliard a že na něho jsou důkazy od Hany Leny Jacobsonové žijící ve Švédsku. A každý to ví, jenom česká policie nekoná.

Kdyby se jednalo o výroky proti EU, hledačí údajných dezinformací by se přerazili, aby svátost ochránili, Hamáčkovo komando by mazalo a blokovalo jak vyšinuté a takto? Stačí prolétnout Facebook, kolik nenávisti a zvratků se najednou objevilo po společném protestu Landa - exprezident Václav Klaus. Tolik hnoje se snad ani nedá filtrovat. Ale jak to, že najednou Reportéři Čt, Newsroom 24 a další nebrání pravdu a nebojují proti dezinformacím, když za to dostávají tučné odměny? Nemusíme mít rádi exprezidenta, ale on nemá právo ochrany mediální při lživých osočeních ve veřejnoprávních médiích?

Opět se šine lavina nenávistných výkřiků, jak Klaus rozkradl důchodový fond. A jak kradl a že je to lotr. Důkazů je údajně hodně zde ukázky:

Ukázka
 
ukázka
 
 
Ministerstvo financí České republiky - logo

Ministerstvo financí České republiky

Důchodový účet nebyl zrušen, protože neexistoval 

 

 

----------------------------------

Dotaz,kdo je majitelem PPF............. odpovědět Nezaregistrovaný uživatel Hana Lena Jacobsson - Klaus je skutečným majitelem PPF GROUP v Holandsku,jehož majetek se odhaduje na 10,5 miliardy dolarů.Kellner byl v roce 1991 teprve 27 letý,nic netušící bílý kůň,kterému tehdy dali luxusní život za mlčení.Jde o peníze z privatizace majetku ČSSR po sametové...

 A už se zase snasla lavina obvinění:

další ukázka z Facebooku

A opět fakta

Co dodat?

A zatímco podvodníci, kteří se nazvali Elfové, Manipulátoři, Neovlivní, Sémantici Vrábelové, "Newsroomové Rosí, Wollnerové, Nory Fridrichové " a další vřískají při každé maličkosti Xaverů Veselých a dalších pitomostí, když se "podřízne a vykrví prezident Zeman", či se zvedne lavina lživých a nenávistných výkřiků na Václava Klause, jsou tito dezinformátoři tichouncí a lezou kanálama.

To je ta demokracie nová, demokracie Václava Havla a Evropské unie. Děkujeme...