InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Povídání o Marrakéši a okolí očima 2 studentek

    středa 24.4 18:00 - Dvorek U Koníčka, Vodňany

  • Bookstart – s knížkou do života – setkání rodin s dětmi

    středa 24.4 9:30 - Knihovna, Volyně

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kvůli majetkové trestné činnosti policisté hledají tohoto muže

TÁBOR – Po totožnosti muže mladšího věku pátrají táborští policisté a o spolupráci žádají i širokou veřejnost. Fotografii hledaného se jim podařilo získat při prověřování jednoho z případů majetkové trestné činnosti. „Podání vysvětlení tohoto muže by zásadně přispělo k objasnění daného skutku. Dle dosud provedeného šetření se muž pohyboval 6. ledna v ranních hodinách na recepci hotelu Tábor (dříve Kapitál) na ulici 9. května v Táboře,“ přiblížil policejní mluvčí Miroslav Doubek.

 

Muž je ve věku okolo 25 až 30 let, štíhlé, asi 180 centimetrů vysoké postavy, krátkých, černých vlasů. Oblečen byl do modrých riflových kalhot s kapsami na stehnech, tmavě šedé kožené bundy, pod kterou měl další bundu zelené barvy s kapucí, na nohou černé sportovní boty značky Nike. „Vyzýváme tímto tohoto muže, aby byl tak laskav a přihlásil se policistům Obvodního oddělení v Táboře na telefonní lince 974 238 700, potažmo přímo na jejich služebně v Divadelní ulici. Zároveň žádáme každého, kdo by uvedeného muže na fotografii poznal, případně měl další poznatky k ustanovení jeho totožnosti, stejně jako k jeho dalšímu pohybu či výskytu na ulici 9. května v Táboře či jinde, aby tyto informace sdělil policistům na uvedených kontaktech či cestou policejní linky 158," vyzval Miroslav Doubek.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace