Rtěnka YSL vytvoří jakýkoli odstín chcete

Rtěnka YSL vytvoří jakýkoli odstín chcete
Fotografie: L´Oreal
  • YSL vytvořila zařízení, které nahradí rtěnky
  • Přes aplikaci vám vytvoří odstín, jaký chcete
  • Zařízení bude stát v přepočtu 7 800 korun s DPH

The Verge informoval, že firma Yves Saint Laurent Beauté Rouge Sur Mesure Powered by Perso letos na veletrhu CES představila zařízení připomínající rtěnku. A ve skutečnosti to i rtěnka je, navíc vám vytvoří odstín, který vás jen napadne.

Jsou tři možnosti, jak vytvořit vytoužený odstín v aplikaci pro iOS nebo Android. Lze si vybrat z palety barev nebo do aplikace vložíte fotku a ona podle ní vytvoří odstín. Aplikace také obsahuje sociální složku, která vás upozorní na barevné odstíny vytvořené jinými uživateli a na trendy, které podle odborníků z YSL zrovna letí.


Sady barevných kapslí stojí v přepočtu 2 615 korun včetně DPH. Každá sada je ověřena pomocí RFID, což umožňuje zařízení identifikovat originální sady i sledovat spotřebu. I když si uživatelé mohou objednat jednotlivé sady, nemohou kombinovat kapsle z různých sad.

Cena samotného zařízení se v přepočtu pohybuje okolo 7 800 korun s DPH. Každá předobjednávka obsahuje dvě sady barev – červenou, „nude“, oranžovou nebo růžovou. Zařízení se nabíjí prostřednictvím USB-C a baterie by měla vydržet déle než týden.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze