Znak města Nový Bor (odkaz na titulní stránku) 

Nový Bor - Oficiální web města skla
Historické město Libereckého kraje 2017 a 2019
Zlatý erb 2023 – 2. místo v Libereckém kraji


Vyhledávání


Cesta: Titulní stránka > Naše město

 

Město Nový Bor pomáhá s registrací na očkování

Město Nový Bor pomáhá zájemcům s registrací na očkování proti nemoci Covid-19, využívá přitom Turistické informační centrum. Nabídka pomoci se týká rovněž registrace na antigenní testy, které v regionu zajišťuje Nemocnice s poliklinikou v České Lípě a nově Léčebna respiračních nemocí ve Cvikově.
ockovani
 

 
 

Očkování pro veřejnost se rozeběhlo 15. ledna, od kdy se mohou zaregistrovat k očkování lidé nad 80 let věku, od února by se měl systém otevřít pro všechny ostatní dospělé. „Všem, kdo nemají přístup k internetu, popřípadě neovládají práci s počítačem, jsme připraveni s registrací na očkování či s objednáním na testování pomoci,“ uvedla vedoucí informační centra Petra Matěchová.

Vzhledem k tomu, že v současnosti je Turistické informační centrum kvůli protiepidemickým opatřením pro veřejnost uzavřené, službu poskytuje přes okénko ve vstupní chodbě každý všední den od 9:00 - 12:00, 13:00 - 15:00 hodin. „Lidé se s námi mohou domluvit předem na konkrétním čase na telefonu 487 726 815. Postačí ale, když na nás zaklepou na okno z ulice,“ upřesnila Petra Matěchová.

Při přihlášení k očkování je nutné zadat několik osobních údajů, jako je číslo pojištěnce nebo rodné číslo. Proto je třeba vzít s sebou kartičku pojištěnce a občanský průkaz. Pro přihlášení přes internet je zapotřebí vzít rovněž mobilní telefon, na který přijde PIN kód pro rezervaci do systému a následně druhý PIN kód pro rezervaci termínu.

Očkování probíhá ve velkokapacitním očkovacím centru v Kulturním domě Crystal v České Lípě.

 

 
Zodpovídá: Radmila Pokorná
Vytvořeno / změněno: 13.1.2021 / 30.3.2021
 

 

 

Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

Web a design: PCPOS s.r.o. a , redakční systém