Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Souboj krásných moderátorek: Žhavá Perkausová versus éterická Bartošová a smyslná Borhyová

Souboj krásných moderátorek: Žhavá Perkausová versus éterická Bartošová a smyslná Borhyová
Zdroj: archiv L. Borhyové, L. Bartošové a E. Perkausové
+ Dalších 15 fotografií
souboj
Co se týče moderátorek hlavního televizního zpravodajství, má český divák skutečně z čeho vybírat. V České televizi nahradily Danielu Písařovicovou (42) Linda Bartošová (27) a Jana Peroutková. V televizi Nova září pěknou řádku let oblíbená Lucie Borhyová (42) a bývalá modelka Iveta Vítová (37), která začala pracovat jako moderátorka zpravodajství v roce 2012. Ani televize Prima nezůstává s pohlednými moderátorkami pozadu. Hlavní hvězdy zpráv na CNN Prima News jsou ostřílená Eva Perkausová (26) a Klára Doležalová (47). Která z dam by vyhrála podle vás souboj v sympatiích a kráse?

V současné době je hlavní televizní zpravodajství na České televizi, Nově a CNN Prima News doslova pastvou pro divákovy oči. Zpravodajství České televize těsně před Vánoci přišlo o svoji největší hvězdu Danielu Písařovicovou, která po šestnácti letech přechází do DVTV

Velkým moderátorským tahounem, alespoň podle televizních diváků, je Linda Bartošová, která se od roku 2014 stala členkou zahraniční redakce České televize a od září 2020 začala moderovat Události, komentáře na ČT24 a od října samotné Události

Vedle Lindy Bartošové se objevila také Jana Peroutková, která začala pro Českou televizi pracovat v roce 2012 jako asistentka editora Událostí. Postupně se vypracovala až do hlavní zpravodajské relace České televize Události a po odchodu výše zmíněné Daniely Písařovicové se stala součástí moderátorské sestavy Událostí.

Velká konkurence na TV Nova v podobě stálice Borhyové a pohotové Vítové

Zatím asi nejoblíbenější moderátorkou zpravodajství v Česku je Lucie Borhyová (42), která se v hlavních zprávách objevuje od roku 1999.

Předtím začínala jako pomocná redaktorka ve zpravodajství, to se psal rok 1997. Od té doby ušla pořádný kus cesty a z neznámé hezké tvářičky se stala profesionálka se vším všudy. Lucie Borhyová tvoří už dlouhá léta sehranou dvojici se svým kolegou Reyem Korantengem, se kterým se vzájemně skvěle doplňují.

Vedle Lucie Borhyové září v Televizních novinách také bývalá modelka Iveta Vítová, která dala přednost před modelingem moderování podobně jako Linda Bartošová, a to i přesto, že v roce 2007 získala titul Miss Model of the World v Číně. Iveta je tváří Novy již dlouhých osm let a mezi diváky je velmi oblíbená.

CNN Prima News vsadila na mladší kopii Borhyové a osvědčenou klasiku

Hvězdou zpravodajství na CNN Prima News je jednoznačně moderátorka s modelkovským obličejem Eva Perkausová, kterou diváci často přirovnávají k mladší verzi Lucie Borhyové.

Eva Perkausová září po boku Romana Šebrleho (46) a zpočátku byli diváci k této dvojici velmi skeptičtí, ale oba dva moderátoři brzy ukázali, že se dokážou vypracovat a diváky skutečně zaujmout.

Vedle Perkausové a Šebrleho se v televizních zprávách objevuje také dvojice Klára Doležalová (47) a Karel Voříšek (57).

Zatímco Voříšek přešel z Novy, Klára má za sebou také bohatou moderátorskou zkušenost. V letech 1996–2003 spolupracovala s moderátorem Markem Ebenem což byla pro ni ta největší škola, a krátce se objevila také jako moderátorka pořadu Sama doma

Související články

Další články

Nejnovější kauzy