Je to tu: Očkovaní nadlidé a neočkovaní podlidé! Evropská unie rozhodne za nás. Covidpasy už za pár dní? Kdo nebude smět do tramvaje a kdo ani na chodník?

Vedoucí představitelé EU požadují, aby Komise EU urychleně standardizovala očkovací pasy ve všech členských zemích. Jen po vakcinaci a s covidpasem by pak moh být občan důstojnou a plnohodnotnou součástí společnosti. EU o tom bude rozhodovat už za pár dní – mimo pozornost masmédií.


Sdílej tento článek, zlepšíš svět! Redakce Arfa děkuje!



Epické protesty v Dánsku proti covid-pasům tento týden.

Covid-pasy vytvoří separaci mezi jednotlivci na základě jejich zdravotního stavu. Ten lze poté použít k určení stupně svobod a práv, která mohou požívat.

Řecký premiér Mitsotakis napsal dopis šéfce Evropské komise Ursule von der Leyen s požadavkem, že „očkované osoby musí být neprodleně zavedeny, pokud chce EU uspět v boji s koronavirem.“

EU o tom bude jednat na nadcházejícího summitu EU dne 21. ledna.


loading…

Země Evropské unie včetně Španělska, Estonska, Islandu a Belgie  uvedly, že rády přivítají nějakou formu vakcinačniho pasu. Nezávisle se přidá také Velká Británie.

Dánsko tento týden zavedlo „Covid-pas“, který umožní očkovaným zapojit se do společnosti bez jakýchkoli omezení. Následovaly obrovské demonstrace po celé zemi.

Stále chybí důkazy, že údajná pandemie není jen mediálně ekonomický konstrukt, při kterém jsou občané vzatí jako rukojmí.



Mnozí politici označují myšlenku Covidpasu za „extrémní“  a „nechutnou”. Minulý měsíc  Izrael oznámil,  že občané, kteří dostanou vakcínu COVID-19, dostanou „zelené pasy“, které jim umožní navštěvovat různá místa a jíst v restauracích.Cov

Covid-pasy představují extrémně vysoká rizika z hlediska sociální soudržnosti, diskriminace, vyloučení a zranitelnosti.

Jakákoli forma covid-pasů hrozí vytvořením dvoustupňového systému, ve kterém někteří z nás budou mít přístup ke svobodám a podpoře, zatímco jiní budou vyřazeni.“





V této době cenzury sociálních sítí je nutno zůstat v přímém kontaktu


close
Arfa.cz: Aby ti už neunikl žádný příběh