Můj čas na kafíčko

George Michael tak dlouho pokoušel smrt, až si pro něho přišla!

Můj čas na kafíčko

V posledních letech života byl zpěvák těžce drogově závislý.

Poslední roky svého života strávil zpěvák George Michael (†53) v depresích. Nechtělo se mu žít. Sebevražedné pokusy mu nevyšly, ale konec na sebe stejně nedal dlouho čekat.

Jeho vlastní jméno Georgios Kyriacos Panayiotou prozrazuje, že jeho původ nebyl čistě britský. Zpěvák George Michael (†53) sice na svět přišel v Londýně, ale jeho otec byl kyperský Řek.

K hudbě ho to začalo táhnout už v dětství. Svoji kariéru odstartoval v popové dvojici s názvem Wham!. Právě tehdy také nazpíval svoji nejslavnější písničku Last Christmas.

Nevěděl, zda je na ženy

Duo se rozpadlo v roce 1986 a George se vydal na sólovou dráhu. Byl hodně vidět a jeden čas se dokonce uvažovalo, že by se mohl stát členem slavné skupiny Queen. Měl nahradit předčasně zemřelého Freddieho Mercuryho (†45).

Pohledný zpěvák byl idolem mnoha žen a dívek, jeho skutečná sexuální orientace ovšem směřovala ke stejnému pohlaví. Dlouho o tom svět neměl tušení. Plná pravda vyšla najevo až

Zbývá vám 73% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden