Litoměřice: Farmářské trhy přivítají návštěvníky již 15. ledna

14.01.2021 8:38

Po krátké přestávce opět začnou farmářské trhy na Tržnici Felixe Holzmanna. Prvně se v novém roce uskuteční v pátek 15. ledna. Organizátor chystá řadu novinek, včetně zavedení prodeje jednu sobotu v měsíci.

Litoměřice: Farmářské trhy přivítají návštěvníky již 15. ledna
Foto: litomerice.cz
Popisek: Litoměřice

Návštěvníci se během celého dopoledne mohou těšit na nabídku pečiva, uzenin, sýrů, zeleniny, ovoce, masa, ryb a dalšího. Dodavatelé dovezou kvalitní potraviny, z důvodu vládních opatření bohužel trhy zůstanou prozatím ochuzené o řemeslné výrobky.

Anketa

Je nemorální chodit na oběd či pivo do hospody, když je to teď zakázané?

hlasovalo: 8782 lidí

„Zavedeme pravidelný sobotní prodej, a to jednou v měsíci. Hodláme je tematicky zaměřit. Prvně se uskuteční v sobotu 23. ledna od 8 do 15 hodin s nabídkou zabijačkových specialit. Na jaro chystáme trhy bylinkové,“ informoval jejich organizátor Libor Uhlík.

„Těší mě, že farmářské trhy jejich organizátor úspěšně rozvíjí a reaguje na požadavky návštěvníků, kteří si z důvodu pracovní doby přáli i zahájení sobotního prodeje. Věřím, že se osvědčí a lidé přijdou nakupovat, aby se jejich prodejcům vyplatilo jezdit i do Litoměřic,“ přeje si místostarosta Karel Krejza.

„V minulosti jsme pořádali africký trh, vánoční jarmark, trhy rozšířené o sortiment různých druhů piv včetně jejich degustace atp. Nabídka pro zákazníky bude rozmanitá a my se na trhy již moc těšíme,“ uvedl organizátor Libor Uhlík.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Olomouc: Na festivalu se spotřebovalo šest a půl tuny tvarůžků

10:23 Olomouc: Na festivalu se spotřebovalo šest a půl tuny tvarůžků

Olomouc provoněly tvarůžkové speciality. Festival byl rekordní co do počtu prodávajících i návštěvno…