Ester Janečková už zná názory lidí: Má příšerného manžela a patent na rozum, píší!

Ester Janečková 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

14. ledna 2021 8:55

Ester Janečková odhalila své nitro před filmovými kamerami, dokument nazvaný jejím křesním jménem mohli lidé vidět v úterý. Moderátorka teď už ví, co si o ní spoluobčané myslí.

Běh dějin tomu tak chtěl, že se Ester Janečková před třiceti lety stala objektem zájmu filmařky Heleny Třeštíkové. Jak vás stars24.cz informoval, výsledkem je časosběrný dokument Ester, který v tomto týdnu odvysílala Česká televize.

Lidé se tak mohli dozvědět o jejích životních traumatech, ať už šlo o porod mrtvého dítěte či opakující se manželské krize. Moderátorka Pošty pro tebe naopak na sociálních sítích zjistila, co si televizní diváci myslí o ní.

„Zbytečně se podceňuje, je mnohem silnější než její záletný manžel, kterého pořád omlouvá a hledá chybu u sebe, to mě na ní strašně mrzí,“ napsala jedna z divaček. „Z Ester mám trochu smíšené pocity, bylo tam hodně smutku, negativních emocí. Život se s nikým nemazlí,“ konstatovala jiná.

Objevily se však i kritické komentáře. „Plné politických žvástů. Protože její maminka byla disidentka, tak Ester má pocit, že má patent na ‚politický rozum‘. Jak ona sama v dokumentu říká – nic se neděje náhodou. Mě teda jako člověk hodně zklamala. I tím svým neustálým obhajováním a omlouváním toho příšerného manžela,“ stojí v jednom takovém.

Témata: Ester Janečková