Cena tepla se už sedm let nemění, stejná zůstane i letos
Ilustrační foto
Litoměřice

Lovosice - V roce 2021 by cena tepelné energie, o které rozhodla Rada města Lovosice, měla zůstat ve výši 558,- Kč za GJ bez DPH. Cena tepla tedy zůstane stále stejná jako před sedmi lety.

V roce 2020 dodávalo TH energii 103 subjektům, mezi které patří zejména SVJ, budovy v majetku města a objekty patřící dalším organizacím (CK Lovoš, Technické služby města Lovosice, atd.). Ing. Martin Macháček, ředitel Tepelného hospodářství města Lovosic, s.r.o. (TH) uvedl, že nákupní cena tepelné energie vzrostla.

„I přes navýšení ceny tepelné energie, chceme dodržet volební slib a cenu tepla zachovat,“ podotknul starosta Milan Dian. Konečná cena tepelné energie se stanovuje po skončení podzimní topné sezóny tedy k 31. prosinci daného roku. Vypočítává se na základě reálně vynaložených nákladů v zúčtovacím období. Za posledních sedm let se daří udržet cenu tepelné energie ve výši 558,- Kč bez DPH, což činí 641,70 Kč včetně DPH za GJ energie.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru