Hlavní obsah
Článek

Zpráva o smrti oblíbené moderátorky s nezaměnitelným hlasem, který propůjčila také do amplionů metra na trase linky B, nepříjemně překvapila mnoho jejích kolegů, mezi nimi i moderátora Jana Rosáka (76). „Opravdu?“ reagoval šokovaně na odchod Evy Jurinové (†67) v telefonátu.

„Vzpomínám na ni jako na perfektní profesionálku. Vždy byla skvěle připravená, ale taky skvěle upravená, byla to dáma,“ zavzpomínal pro Super.cz Jan Rosák.

Znali se mnoho let nejen jako kolegové, ale i přátelé. Eva Jurinová byla jednou z prvních moderátorek na televizi Nova, kde působil i Jan Rosák, který zde uváděl několik pořadů jako: Bingo, Triga nebo Riskuj!. Paní Jurinová pro něj byla ikonou mezi moderátorkami a hlasatelkami, od které by se dnešní generace mohla učit.

„Myslím, že to byla jedna z těch posledních opravdových moderátorek a žádná misska. Pro některé dnešní moderátorky je jediná aprobace účast v Miss, ale ona tu profesi opravdu uměla. Navíc dobře vypadala, takže je jí veliká škoda. Je mi to hrozně líto. Vždyť byla v podstatě mladá," dodává zdrceně Jan Rosák.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám