Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Těhotná Lilia Khousnoutdinova nafotila čarovné snímky: Internet je vyhodnotil jako nevhodně hanbaté

Těhotná Lilia Khousnoutdinova nafotila čarovné snímky: Internet je vyhodnotil jako nevhodně hanbaté
Zdroj: Archiv Lilia Khousnoutdinova
+ Další 3 fotografie
galerie
Miliardář Karel Janeček (47) má doma opravdu poklad. Jeho těhotná snoubenka Lilia Khousnoutdinova (32) se rozhodla nafotit s fotografkou Zuzanou Zonóvou dechberoucí snímky, na kterých vypadá jako bohyně. Snímky zachycují její první těhotenství. Pro Liliu jsou to krásné vzpomínky. Nyní se už společně s Karlem těší na další děťátko.

Půvabná snoubenka miliardáře Karla Janečka (47) před nedávnem prozradila světu krásnou novinku, Lilia Khousnoutdinova totiž čeká miminko, které by měli s Karlem přivítat na svět na jaře.

Pár má již dvouletou dceru Isabelku a jejich velká rodina se tak stále rozrůstá. Lilia má z předchozího manželství syna Lea a Karel má s jeho první ženou Michaelou dcery Viktorii a Amálku a s druhou manželkou Mariem Mhadhbi syna Karla Janise.

Snímky, které berou dech

Lilia se rozhodla, že si nechá vytvořit krásnou památku a nafotila dechberoucí snímky, na kterých vyniká její půvab. Fotografie zveřejnila na svých sociálních sítích a její fanoušci ji okamžitě zahrnuli krásnými komentáři. "Lili, tobě to tak sluší! Na všech fotografiích jsi nádherná," napsala jedna sledující. "Jste velice krásná a inspirativní žena," dodává další.

Tohle a nevhodné?!

Na sociálních sítích se ale Lilia svěřila s vtipnou informací, že Instagram její nové snímky vyhodnotil jako nevhodné. "Tak toto vyhodnotil IG taky jako porno," napsala úsměvně.

V galerii se podívejte, jak to Lilii Khousnoutninové na nových fotografiích, které nafotila fotografka Zuzana Zonóvá sluší.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy