InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Oldies Disco - DJ Trpaslík

    pátek 10.5 19:45 - Stew club, Nádražní 83, Vimperk

  • Novoveský utopenec: Hele, nech toho! - divadelní komedie

    pátek 10.5 19:00 - Malenice, KD

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vážná nehoda u Třeboně. Neosvětlený pitbike neměl na silnici co dělat

 Autor: Policie ČR

    Autor: Policie ČR

AKTUALIZOVÁNO - 14.1.2021 22:18

TŘEBOŇ – Čelní střet malé motorky s osobním vozidlem, který skončil těžkým zraněním motorkáře a lehkým řidiče auta, se odehrál ve středu 13. ledna po 17. hodině nedaleko Třeboně. Konkrétně na silnici II/154 mezi obcemi Hrachoviště a Třeboň, v místní části Branná.

 

Po silnici jela dvojice mladých motorkářů. „Dle svědků byl první osvětlen, ale za ním druhý jedoucí mladík jel na malém pitbiku, který nebyl osvětlený. Motorka byla neschváleného technického stavu pro provoz na pozemních komunikacích. V tu dobu jel v protisměru řidič (ročník 1992) osobního vozidla Peugeot, který pravděpodobně začal předjíždět před ním pomalu jedoucí osobní automobil a ve tmě čelně narazil do řidiče (ročník 2003) pitbiku," popsal policejní mluvčí Milan Bajcura.

Při nehodě se lehce zranil řidič osobního vozidla, ale velmi těžce motorkář, který byl z místa transportován do zdravotnického zařízení. „Vzhledem ke zjištěným okolnostem si případ převzali jindřichohradečtí kriminalisté z oddělení obecné kriminality, kteří ve věci zahájili úkony pro podezření ze spáchání přečinu ublížení na zdraví z nedbalosti," doplnil Milan Bajcura.

Diskuse k článku - 1 příspěvek
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
  • anonymní čtenář 

    Reagovat

     

    Předjížděči musejí předjíždět za všech rychlostí a za všech okolností

    Vloženo 15.1.2021 08:19:40

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace